UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚑🚑🚑🚑🚑🚑ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 У нашого Андрійка, знову дуже складна операція. Його стан, дуже погіршується!!! А збір майже стоїть на місці. Коштів не вистачає катастрофічно,і часу фактично немає. Без Вас,ми з родиною зовсім безсилі!!! 🚨🚨🚨🚨⚡⚡⚡⚡МОЛИМО,Вас,не відверніться. ДОПОМОЖІТЬ!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏⚡⚡⚡ Навіть кілька гривень відіграють важливу роль. Допоможіть молитвою, репостом!!!! Хто,чим може!!! Заради всього святого!!! Врятувати діткам батька!!! Він захищав Всіх Нас!!!! Навіть 20,50 чи 100 гривень можуть відігравати важливу роль у спасінні молодого життя. ПОДАРУЙТЕ ЖИТТЯ 5355280016459669 Карта матері. Світлана Гриценко Номер телефону матері 0638323066 Проявіть Співчуття ВІН ЗА ВАС ВІДДАВАВ ЖИТТЯ НА ПЕРЕДОВІЙ .
-
Ecли у кoгo имeетcя интepec на дoп.вaканcию (удaлённая ocнoва). от 630 eвpо зa 1 нeделю. Oт 3 до 8 чacов в сeти. Пишите
-
Доброго часу доби. Можливо хтось знає, така ситуація, коли подавались на візу, вказували одну провінцію, а тепер прилітаємо в іншу, чи не буде проблем з ворк перміт? Чи можна якось змінити провінцію на сайті, чи не потрібно?
-
добрий день,я SMM спеціаліст та таргетолог допоможу вам з просуванням вашого акаунту в мої послуги входить:повна упаковка акаунту(сторіс,пости,сторітел),стратегія по просуванню,ведення сторіс,візуал,просування блогу за допомогою таргетованої реклами для співпраці можете писати в телеграм за номером +380973364089
-
Всем привет! Поделитесь опытом кто лично ходил по организациям и общался по трудоустройству. Как быстро нашли работу?
-
спасибо огромное!🙏
-
Место докупить можно. Желательно заранее с компанией связаться. На человека до двух чемодан можно. Для люфтганзы 1 чемодан 70-100 долларов где-то
-
Я рознесла біля 70резюме надіслала того більше. Приїхала минулої зими з дітьми 16 і 20 років і я без англійської. Вийшла на роботу через 2 місяці на дві роботи одночасно. Одна пар друга фулл тайм.одна вистрілила через індід іншу власноруч занесла. Я кухар по життю і мала добре резюме але без англійської. Прикладіть максимум зусиль до всього до чого можливо і ваші двері відкриються але потрібно в них постукати
-
@CallMeFlame на тиждень в мовчанку порати перед Блек Фрайдей?
-
Не буде, не треба
-
Дякую
-
Спасибо за ответ. Отличные слова, хорошая жизненная позиция! "Прикладіть максимум зусиль до всього до чого можливо і ваші двері відкриються але потрібно в них постукати"
-
@AnonimuuusS в сусідню гілку