UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо ви не мали травми, то поки попадете до лікаря, щоб зняти напругу, ходіть повільно і без різких рухів. Я живу після ковіда з артрозом. Ще можете знайти в ютубі як робити лікувальну гімнастику при болях. Вона дасть циркуляцію крові в колінний сустав і зменшить біль. Але все має бути повільно без різких рухів. Тут мене наблюдає сімейних і я вже трохи обізнана, тому все вірно, він вам дасть направлення а потім вирішить хто вам потрібен, чи ревматолог чи травматолог
-
Ого. Спасибо, за информацию
-
За продажей нитратной соли, пищевой селитры или нитрита натрия здесь строгий надзор. Из неё террористы взрывчатку делают. Если и продают то только в маленьких пакетиках. Не удивлюсь если покупателей "берут на карандаш" Спросите у местных мясников/колбасников. Они знают где можно покупать. Может и небольшой пакетик уступят
-
Продам Audi A4 2011 Quattro Машина в ідеальному стані що з зовні що з середини .Має дуже хорошу комплектацію ,все працює. На машині стоїть зимова Michelin ice X резина . Машина покрита керамікою перед зимою . Пробіг 280к ціна 8000 cad. Для реально зацікавлених людей можливий торг.