UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До кінця березня 2024
-
Мексика тут найкраща опція. Можна за адекватні гроші знайти квитки і насолодитися цікавою та не дорогою країною
-
Цікаво. А хто займається?)
-
Несподівано для мене. Ок. Здається в 6 років треба робити якусь вакцинацію по українському календарю. Куди мені звертатись?
-
Ну ті хто просив ваші вакцини))) vaccination service при альберта хелс. Для дітей вони проводять вакцінацію через школи. І мені здається вам потрібно надати їм інформацію, бо вони якось вважають що це більше нам потрібно чим їм. Вони надають сервіс, а не примушують робити вакцини) і вони поділені по районах якщо не помиляюсь. Якшо ви з півночі переїхали на південь то може і загубився файл
-
У вас не залишилось документів коли у вас в школі попередній? Ця анкета запускає процес. Якщо ні, то запитайте в офісі школі, може вони підкажуть. Або ось тут на сайті знайти свій центр та сконтактувати myhealth.alberta. ca/topic/Immunization/Pages/book-appointment.aspx
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, где лучше всего снять наличные с украинской карты? В каком местном банке курс и комиссия будет лучше?
-
Я звоню, мне не лень:)
-
Так сейчас вроде программа U4U работает, проблем с легализацией нет, как я слышал , или ошибаюсь ?