UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Банан тут не робе вже наче
-
Привіт.Можливо це усього навсього ваша особиста думка,і вона зовсім не добавляє оптимізму(це моя особиста думка Я тут зустріч
-
Підкажіть,чи допоможіть,якщо вам не тяжко.Люди прилітають у невідомість,у друге життя.Не з усім так швидко розберешся.
-
Продам пилесос для миття ковру. У використані був 4 рази. Стан ідеальний. Добре підходить в кого є тварини -ціна 200$
-
Понял Спасибо всем за советы Буду тогда лучше узнавать
-
Такой себе анти терроризм / коррупция / money laundering и преступления с деньгами это все к ним
-
І тут оптимізму додавати уже пізно. Зима на носу, житло дороге і розбирають швидко
-
Посмотри Le Coffice Auberge de Jeunesse на Booking.com! www.booking.com/Share-4oUAuU
-
Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada
-
Шукати варіанти в чаті та написати постік, скласти ручкі і чекати, коли хтось приведе в нову квартиру - різні речі)
-
Что такое финтрак?
-
О, проснулись ^_^
-
Ну и если от 10К в 24 часовом окне еще финтрак подключается
-
Могу вывести USDT в обмен на кад или $ . Могу чеком от 30к+ Только Калгари
-
Вопрос объемов, как банк воспримет транзакцию , как эти etransfers репортятся в cra
-
Чат лиш одна з багатьох можливостей,яку слід спробувати використати.А на рахунок "взрослие люди",то краще не давати іншим характеристики,оскільки обставини можуть вимусити людину без підготовки вирушати в незнайомість.Таке життя...
-
Дякую, маю посилання на цей чат, але там також мало інформації по темі
-
Только не надо рассказывать, что все до сих пор из Украины летят. 90% из Европы. Программе КУАЭТ полтора года. Уж можно было подготовиться.
-
Віддам усе за 1500! Razer blade advanced Razer basilisk Xbox elite controller series 2 Xbox one controller
-
А нахрена лететь в "неизвестность" и в "другую жизнь", не подготовившись? Вроде, взрослые люди.
20 Jan 2023, 19:11
194559/372217
4 minutes ago