UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми не знайшли щось на заміну українському феліксу, а бариня в нас балувана, їй тіки мишей подавай. Важко з кормом та делікатесами, ще в процесі
-
Приплыл … какие варианты есть ? 😁 огласите пожалуйста весь список ))
-
Та мы самый простой заказали на Амазоне, за 60 баксов, вообще не думаю, если честно, что в нем вообще хоть какая-то нужда у нас есть, но жена захотела попробовать 🤷
-
Ультразвук дає гарну пару, тобто ти зразу бачиш що да як. І вона буває як холодний туман - тобто ще трішки reduce temperature влітку. Баки треба дивитись по розміру, мій в кімнаті пустий десь за 8 годин якщо на максимум, то трішки дратує
-
Ну ви ж хочете вологість повітря підняти А це безкоштовний варіант І за електрику від сушки менше платити
-
Мы в квартире. Ну и у нас отопление типа батареи, не решетки в полу, особо сухости нет, как по мне.
-
Марина Белодед чи можеш щось підказати?
-
Вони дійсно потрібні. Є варіант що в квартирі у вас вже є встроєна система, але якщо окремий будинок, того там майже 90% що нема, то ж треба встановлювати своє
-
Я хочаб кота свого в групі побачу...
-
Тоді настольний маленький, шоб гарний був і з підсвіткою Капне собі якоїсь лаванди і буде їй щастя
-
Це окрім ще трьох кімнатних
-
У вас можливо є загальний клімат на весь будинок. В Кондо / страта там є свої особливості. В будинку там система опалення сушить все що є всередині, в мене є окремий полу-промисловий зволожувач - він не справляється
-
Да да, вот типа такого, всё верно)
-
А як ви його? В ручну паклажу плануєте? XD Згадався мені мій приятель зі студентських років котрий ходив з кальяном в рюкзаку