UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Netflix, Amazon prime. Там є український дубляж або субтітри. Ще є Ютуб☺
-
Тут не только церковь посогает. Но да, с работой это уже самим искать надо
-
Читаю я это все и прихожу к мысли, что чем больше советчиков, тем меньше желания. Вывод. Берите из это чата все полезное (ссылки, инфо, курсы и тд) и никого не слушайте. Идите по своему пути и выйдет 100%. Тут такие знатоки, которые уедут быстрее, чем те кому они советуют. Не выйдет, значит так и быть. Жизнь одна.
-
дякую)
-
дякую)
-
Я це розумію) я стосовно роботи це питаю, бо в Чехії є радіо та онлайн портал для українців)
-
Мегого через впн :)
-
Щиро дякую) Підкажить, будь ласка, ще чи є в Канаді, в Калгарі, якісь українські медіа: радіо, телеканали...?) Що ви слухаєте та дивитеся)
-
Спокійно в'їдете ) нічого закривати не треба )
-
Як правило, після 30 днів в іншій країні вона сама закривається. В Польші так, наприклад
-
Сейчас уже наверное это практических не возможно, в начале войны ещё принимали, моя хозаяйка принимала, а когда узнала что большинство едут просто с Европы, просто меняют место жительства, а не из под бомб то решила что выгоднее просто сдавать . З.ы. если на совсем короткое то в аеропорту могут дать жилье на 2 недели
-
Добрий день) Підкажіть, будь ласка, якщо я їду з Чехії чи треба мені закривати чеську візу? Чи вона автоматично перекривається канадською?
-
Доброго ранку! питання з приводу Хелс карт. У нас немає довіри до власника будинку, де зняли житло (я промовчу, що я знайшла під ліжком). 100 років не прибиралось м'ягко сказано. Тобто, просити отримати на пошту нашу карту та потім передати немає бажання. Є адреса хорошої знайомої. Вона не проти всі пост-мейли на неї. У кого вийшло отримати на бажану адресу, а не апруф адресу??????