UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаємо гарних людей ( але без тварин) , кому потрібно десь пожити місяць , поки вони шукають постійне своє житло . -район Killarney ( біля Westbrook station , синя лінія метро ) -2 bedrooms ( все є ( посуд ; техніка ; мебель; інтернет ; телевізор) -можна заїхати з 14 грудня 2023 по 14 січня 2024 року. -1800$+електрика Пишіть в особисті
-
Завтра в Drug Mart -20% від звичайної ціни
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
-
Ну есть позиция на складе работать, какое там может быть резюме? Требования к кандидатам никакие, носи ящики и все, на 1 место 1000+ человек претендует, я понимаю что я ничем не хуже других и не претендую на должность где-то в банке, нужно как-то себя поставить выше других чтобы ты в приоритете был, вот и все.
-
І це не привід порушувати закони
-
Я не кажу що гарне резюме тобі щось гарантує, але без нього на тебе дивитись навіть ніхто не буде
-
Якщо потрібна допомога, я можу зробити не за всі гроші світу
-
@uu_jobs, почни з гарного резюме
-
Наступного з такими пропозиціями забаню. Тут не можна платити гроші за "устрою на работу", це заборонено законом
-
І замість того, щоб написати в ПП, ти продовжуєш гаїти час тут
-
Друже, якщо ти пів року не можеш знайти роботу, та є привід задуматись що ти щось не розумієш чи робиш не так. Пів року шукати роботу в не знайти 7хв щоб залити його на сайт вишче? З чого ти вирішив що там 1000 людей на одне місце? Там така ж тєкучка як і всюди, і там постійно потрібні люди. Є окремі речі, такі як сертифікат на форкліфт за 250$, які автоматично тебе в початок списку ставлять. Мені незрозуміла твоя позиція взагалі
-
Да что там кидать, обычный рабочий же с опытом в Канаде, я же описал выше ситуацию, все просто, есть рынок труда где на 1 место тысяча человек, поэтому так, проблема не в резюме, как ты себя выше других поставишь скажешь что тонну можешь поднимать и тебя на склад возьмут?
-
Скинь резюме в пп та розпиши ситуацію
-
Я с помощью рассылки своего резюме на indeed нашла работу за неделю. Без канадского опыта и лишь с небольшим опытом на складе в Европе. В дальнейшем мне так же приходили приглашения на интервью, но я вышла на первую работу, конечно же. Может действительно проблема в резюме? Как бы это глупо не звучало, но здесь это важно. Причем для разных вакансий расписывают разные резюме (по тем же важным скиллам, например). Здесь прием на работу немного другой, к которому мы не особо привыкли
-
Продам 2 стула. 15$ за два, Anderson station, SW