UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сін - це ваш унікальний ідентифікатор для податкової, щоб відстежувати доходи. Допомога не обкладається податком, то він і не потребується. Всі інші, хто вам платять, захочуть бачити сін. Іноді його питають для якихось інших цілей, типу перевірка кредитного рейтингу. Таким товаришам треба однозначно відмовляти
-
Кстати, нормальная относительно комплектация за 550$? Само собой, не 2к монитор
-
если это сетап роботяги, то неплохо, как раз по рынку
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚑🚑🚑🚑🚑🚑ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!! ТЕРМІНОВО!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!! БЛАГАЄМО!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 У нашого Андрійка, знову дуже складна операція. Його стан, дуже погіршується!!! А збір майже стоїть на місці. Коштів не вистачає катастрофічно,і часу фактично немає. Без Вас,ми з родиною зовсім безсилі!!! 🚨🚨🚨🚨⚡⚡⚡⚡МОЛИМО,Вас,не відверніться. ДОПОМОЖІТЬ!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏⚡⚡⚡ Навіть кілька гривень відіграють важливу роль. Допоможіть молитвою, репостом!!!! Хто,чим може!!! Заради всього святого!!! Врятувати діткам батька!!! Він захищав Всіх Нас!!!! Навіть 20,50 чи 100 гривень можуть відігравати важливу роль у спасінні молодого життя. ПОДАРУЙТЕ ЖИТТЯ 5355280016459669 Карта матері. Світлана Гриценко Номер телефону матері 0638323066 Проявіть Співчуття ВІН ЗА ВАС ВІДДАВАВ ЖИТТЯ НА ПЕРЕДОВІЙ . И
-
Дякую за відповідь! Змушує додатковий раз замислитись…
-
Доброго дня. Є в чаті авто механік? Потрібно подивитися машину перед покупкою.
-
Звучить сумно…
-
Теж розглядаю цей варіант бо зараз так і працюю, але не впевнена що коштів вистачить на достойний рівень життя в Канаді. Бо в Україні на ці кошти себе впевнено вічуваєш, але в Канаді зовсім інакше. + найперше чому хочу саме роботу в колективі це для соціалізації та живої практики мови.
-
Доброго дня, підскажіть, планую переїд в канаду наступного місяця, але буду працювати на європейську компанію, що найменше 3 роки, не розумію, якщо я сплачую податок Європі, а чоловік Україні, чи потрібно оплачувати податок в канаді і на що це вплине?
-
В Staples