UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А можно по подробнее? Извините, что беспокою вас
-
Там можно попробовать оспорить оценку, у некоторых так повышали
-
Понял, спасибо большое, обидно(
-
Доброго ранку Підскажіть, будь ласка,україномовного менеджера TD банку Відкрила рахунок у цьому банку,а кредитний рахунок, ні Пояснили,що тепер без роботи TD банк не відкривають такі рахунки Можливо я не до кінця зрозуміла менеджера Дякую
-
Reading не подходит((
-
У вас Teer 3 поэтому надо чтобы по каждому пукнту было минимум 5
-
Потому что я сдал Speaking 7, writing 6, listening 5, reading 4))
-
А давно оформлювали? Сімки з передоплатою треба поповнювати кожен місяць шо б відновлювати пакет. Якщо у вас вже були дзвінки- то карта мала би бути активна вже
-
На официальном сайте AOS
-
В зависимости от нока минимум? А где можно глянуть по ноку на какой минимум мне нужно
-
А сімка просто перестала працювати? Чи нема дзвінків?
-
Так я про те й говорю. 30 жовтня купила і активувала. У пакеті 100 хвилин. Кілька днів я дзвонила і все було добре. Тому я й проігнорувала ту смску про ще якусь активацію.
-
100%
-
Якщо б ще тест коштував десь до 100 баксів, то ще ладно, а тут кожний тест 300....
-
Стол +4 стула. Бесплатно! Самовывоз. Актуально до 3:00 сегодня.
-
Блин, капец. Та жесть как обидно, 1 бал и опять 300 долларов платить)
-
Блин обідно( якщо я правильно пам’ятаю саме ридинг нереально оскаржити. Там усі відповіді чітко фіксуються і немає суб’єктивної оцінки як на спикингу наприклад.
-
Жесть конечно..
-
Так отож! Мабуть недооцінюємо, вважаєм що -та шо той рідінг. В мене був текст про кіотський протокол. Я б його і українською не зрозуміла))
-
2 задания
20 Jan 2023, 19:11
195857/375933
10 minutes ago