UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь-де. Звоните або приходите особисто та запитуєте, або ж якщо знаєте що приймають, то записуєтесь)
-
Free. Могу на неделе отдать в любой точке NW, но нужно заранее обговорить куда / время. Или кто проезжает мимо Cochrane, можно забрать.
-
Доброго дня. Підскажіть як шукати сімейного лікаря. Це строго по приписці, чи будь де?
-
С тех денег нужно платить налог?
-
А якщо це дохід, зароблений до набуття податкового резиденства? Але отриманий(перерахований) вже після набуття податкового резиденства?
-
Срочно, сегодня до 16.00 , продам фен-45 , перевес в чемодане!Даунтаун!
-
Доброго дня. В лютому прилітаю в Калгарі з сином 8 років і дочкою 4 роки. Будемо жити по адресі 1905 45 street NW, якщо нас читають наші українські сусіди, буде дуже раді знайомству. Пишіть в приват 🌹
-
Так, якщо це дохід і ви резидент Канади
-
😁На відео мусульманка, яка живе в Ізраїлі і святкувала напад Хамаса у соцмережі. Поліцейські повторюють її висловлювання та рішення про депортацію назад до Гази. Реакція мусульманки, яка підтримує вбивства мирних жителів говорить сама за себе. От би нашу вату так у рашу депортували
-
-
У центрі , Core
-
Поділки є, смс приходить. Коли я звоню просто вибиває без будьяких гудків. Коли мені звонять, то кажуть,що цей номер не зареєстрований.
-
О, я б взяв. Як раз NW
-
Вказав
-
ціну треба вказувати
-
Продам айфон 12 128гб синій стан 4.5/5, 450$
-
Тоді податок з такого доходу не платиться, вказується як дохід до приїзду в Канаду. Мусите мати докази, наприклад інвойс виписаний датою до вашого приїзду в Канаду
-
Що класно в Канаді, що потрібно зробити перший крок і потім тебе підхоплює налагоджена система. Реєструйтесь на сайті і далі чекайте інструкцій. Може для хайскул інші процедури. Але ми зареєструвались, чекали запрошення на співбесіду, отримали направлення в школі, чекали запрошення від школи, пішли. cbe.ab. ca/registration/registration/Pages/new-students.aspx
-
Тільки інвест-аккаунт потребує сін. А всякі кредитки, лінії, чекін-аккаунти можна і так. Хоча вони будуть питати, щоб ви дали, то насправді опційно. Я намагаюсь не давати зайвий раз
-
Ещё больше вариантов как не искать Цири
20 Jan 2023, 19:11
195884/375932
about an hour ago