UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зі свого досвіду скажу, що почитавши группу тут, а також офіційні сайти з описом програм, склалася картинка як і що має бути, та які документи готувати. На сайтах більш загальна інформація. А тут в чаті досвід від людей знайшов. Тож коли мав на руках 90% документів на провінційний та федеральний рівень - потрапив до ліцензованого консультанта. 90% інформації почув, яку вже знав сам. Консультант лише допомогла її структурувати, хоча і пару нюансів почув корисних. А в одному моменті консультант була не права, і моя інформація виявилася правильною. Тож як не крути, а консультант за вас все не зробить і швидко у всі деталі вашого випадку не ввійде. Якщо ви не хочете платити додатково за 2гий та 3тій прийоми, краще на оф.сайтах + тут в чатах зібрати основну інформацію, створити Ворд документ, де розписати свою ситуації, свою стратегію, необхідні документи і зібрати все до купи. А потім вже з цим документом, знаннями і конкретними питаннями, в яких сумніваєтесь - йти до консультанта. Всім успіху! Дорогу подолає той хто по ній йде
-
bit.ly/3sjqq75
-
До речі мене теж відмовляли закордонний досвід показувати, принаймні весь. Але легенько відмовляли, без перебільшень) Подивимось як буде)
-
Так. Я теж вважаю що має бути комплексний підхід. Консультанти не можуть знати все і досконально, а ми тут знаємо досконально тільки свої програми, які пройшли. В нашому випадку консультант припустився серйозної помилки і відмовляв від подачі закордонного досвіда, бо вочевидь не мав справ і пересиразовувся. Мені дуже допомогли поради і досвід в цьому чаті. Широ вдячна
-
Підкажіть будь ласка, як довго чекали довідку з консульства? Чи доплачували за трекінг вашого листа який надсилали в консульство? p.s. Відправив 2 листа на 2 людини на підтвердження довідки, вже 4 тижні пройшло, а відповіді все немає. Тут в чаті писали 3-4 тижні в цілому займало у людей.
-
Здається квартира 2 badroom комплексі Calgary Place (609 8 st SW) В квартирі є дві окремих кімнати, а також вітальня, великий балкон, ванна кімната . Оренда квартири 1770₴. У вартість включене опалення та водопостачання. Електроенергія оплачується окремо. Без меблів. Квартира здається з 01.12 За всіма питаннями звертайтеся за номером +1 437 566 7959 (Телеграм)
-
А як ви про це дізнались? не отримали ніякої відповіді і писали/дзвонили в консульство?
-
В точку
-
Banff Collection by InnVest Hotels набирає працівників у 2 готелі в місті Банф, провінція Альберта - Royal Canadian Lodge та Charlton’s Banff. Вакансії: - Room Attendant - Houseperson - Housekeeping Supervisor - Assistant Housekeeping Manager Проживання надається від роботодавця, лише для працівників. Окрема кімната в квартирі на 2-3 людини. Оренда вираховується із зарплати. Кандидати на вакансію супервайзера та асистента менеджера повинні обовʼязково вільно володіти англійською. Резюме можна відправляти на електронну пошту за адресою [email protected]
-
Доброго дня усім! Хто порадити може де можливо зробити страховку на майно при оренді житла? Хто вже робив ?
-
Я уже запутался в этих ремастерах и ремейках Колды