UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А є інфа як їх заделарувати? Ну скажем я нажив в Україні умовних 10к (це сума яку можна з собою брати кешом) Шо мені з ними робити?
-
Колекція доповнюється?)
-
Десжардінс, кооператорс, можна в тулі піт спробувати написати
-
Саме так. Аби не було питань як їх вивезти з України
-
Тобто краще кешом, ніж мудрувати як їх положити на рахунок?
-
Але ж якшо я їх буду не в кеші тримати, а на рахунок покладу Невже не буду мати якихось бенефітів? Ну там відостки всі діла? Рілі краще кеш юзати і не паритись?
-
Це називається нульова декларація. Ви заводите гроші і декларуєте (якщо більше 10 кеш). Потім можете покласти на рахунок. Після такого процнсса до вас не буде питань де ви взяли гроші і чому на сплатили податки. Якщо ви перераховуєте гроші на ваш канадський рахунок декларація не потрібна. Бо це не кеш і видно коли ці гроші з’явились на вашому рахунку (якщо до набуття резидентства, то знов таки не потрібен податок).
-
Не рекомендують змінювати. Бо навіть на самій декларації вказано, що вона може бути вилучена якщо ви більше не відповідаєте умовам. Здається читала що можна погоджувати нову роботу з офіцером. Але не згаю як це на практиці. Пр по різному. Тут раніше писали про півроку
-
якщо тут є механіки, напишіть будь ласка в особисті, дякую
-
я віз більше 10к кешем. І нічого. Заповнив при в’їзді декаларацію, що є більше 10к, вони перерахували суму, поставив підпис і відпустили без будб яких питань. Ви можете везти і 100к, це не заборонено і податки не платите
-
Доступний до оренди 3 bedroom basement Ціна 1700 CAD +50% utilities Доступний до заїзду вже Локація - 208 Sandarac Place NW