UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю, але якось репортять. Комбінація приватних даних - імʼя, адреса, …?
-
На прикладі! Я продав щось в Україні, але так як з неньки я не можу перерахувати кошти за кордон, то беру копію купівлі продажу, (переведений на потрібну мову) і висилають мені ці кошти на канадську карту. Плюс копія і в мене є якщо запитають тут.
-
Хіба поїхати самому))
-
Я так дивлюся найпростіше покласти на свій рахунок в Україні і тут просто розраховуватися.
-
Я просто сама про це думаю, але повністю легального шляху не бачу(
-
Згоден. Слушне питання.
-
Гарне питання. 1. В договорі буде реальна сумма? 2. Ви вже давно в Канаді-податок? 3. Що значить висилають? Щоб їх вислати потрібно спочатку покласти на рахунок в Європі? Не вестерн юніон же? Хто покладе, з чого рахунку вам відправлять (покупець і відправник не збігаються). Питань дофіга(
-
Вони так у всьрму , головне питають все підряд( індуси )
-
У Вас буде підтвердження. Але на жаль найпростіше самому їхати((((
-
Це срака, панове) вважайте аналітикою
-
Ага. Зазвичай квартира трохи більше 10
-
Так, але якщо ти приїхав і задекларував потім знову їдеш везеш кошти і декларуєш. Тут теж можуть питання бути.
-
Тут.
-
Тут виводили чи в Європі? Бо я знаю як в Європу. А далі?
-
Все від суми залежить.
-
До 10к$ на 1 людину без декларування можна
-
І шо. В трусах везти?))) вивезти валюту з України майже не можливо
-
Все залежить від суми. Я клав в Европі крипту і тут виводив в готівку а готівку вже клав на банківський рахунок. Але треба щоб грощі відлежалися потім 90 днів. ) походження коштів питали тільки на словах.
-
Ну таке. Ліміти ж.
-
личные средства не облагаются налогом на ввозе. Это исключительно чтобы не было вопросов. условно заезжает человек с 100к, положили без декларации в банк и тук тук, вопросы. задекларировали - вопросов нет, вот да человек заявлял что заезжает со столько то деньгами
20 Jan 2023, 19:11
196040/377860
less than a minute ago