UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи хтось знає, як змінити регіон на телефоні, щоб встановити аплікацію TD банку?
-
Я уже не помню, это было лет 10 назад, помню что после мочки дракона какие то способности добавлялись
-
мій зранку в садочок не хоче. бо раніше першим приходив і нікого не було, і йти не хоче, бо подобається. В школі буде так само, думаю)
-
А Алдуина?
-
тут лигалайз, не переживай так)
-
Та я уявляю...я ще нікуди не відвела, а вже думки про це лякають)) Може тому, що не має уяви як там все відбувається...скільки уроків, що роблять на перервах, як доглядають за ними тощо
-
І мені 👀але хвилювання мов перший раз у садок відвела 🫣
-
Айфон чи андроїд?
-
Дуже цікаво, що буде розповідати про перший день)
-
Я сьогодні відвела вперше , 11 років . Також дуже турбуюся , як він там 🫣
-
Запитайте у вчительки чи є в класі українці. Нам пощастило була дівчинка, яка добре вже розмовляла англ. Вчителі використовують перекладачі.
-
Картки зроблю на всякий випадок, гарна ідея, дякую
-
Я більше хвилююся , що він нічого не розуміє і не захоче йти ( буде сумувати за домівкою . І посоромиться попроситися в туалет наприклад . Хоча мову знає трохи і сказати може . Але соромʼязливий . А те , що загубиться - не загубиться . ) вони там як у садочку в цьому віці 😁
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка, поділіться зразком канадського резюме
-
Встановить PowerSchool app и будете знати що і як. Можете пошукати у вашій школі на сайті teacher blog і почитати вашу вчительку.
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, яку форму заповнювати на кліматичні, якщо є діти. Якщо можна дайте посилання. Дякую
-
Так , проводять екскурсію в перший день )
-
А батьків пускають, щоб хоч подивиться школу?
-
Я наприклад також в Україні знала мову )))) а тут 😂😂😂😂😂
-
Вітаю спільното. Можливо комусь буде цікаво. Продам декілька деталей до Нісан Рог (в мене був 2008 року). Автомобіль продав, а деталі залишились (вони нові). Маю підшипник ступіци, накінечник рульової рейки лівий та правий, та тормозні колодки передні (ліві), праві замінював. З ціною напишіть в особисті повідомлення, домовимось.
20 Jan 2023, 19:11
196514/372553
9 minutes ago