UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Посоветуйте пожалуйста,кто знает,хорошую стоматологию ,которая работает по бенефитам, в даунтауне 😊
-
Дякую, спробую
-
Дякую, спробую
-
Убить алдуина. Дважды
-
Тримайтеся)
-
Є контракт
-
Так погодинна
-
В вас погодинна робота контракт на якусь сумму ?
-
Привіт, Шукаю сусіда на квартиру є вільна кімната для 1 чоловіка, меблі та все необхідне є, на квартирі живу сам , 870 + світло( 20-30дол) + депозит . Парковка по при дорогу або біля будинку 40дол. Без домашніх тварин. Локація 8948 Elbow dr sw calgary.
-
Ось тут шукати сімейного
-
Привіт всім, така ситуація у мене, я працював на комерційних вікнах , переїхав в калгарі, і знайшов компанію , влаштувався, і мені прийшов рфер, на більшу зарплату і більші години, і компанія в яку я влаштувався можна сказати збрехала мені, тому что там тільки сервіс старих вікон і трошки комерційних, я відробив там з 13 числа ( 4 дні ,) підійшов до деректора , сказав шо у мене така ситуація , шо я знайшов другу роботу , вона сказала ок нема питань , сказав шо відроблю до пятниці і піду , це було вчора , а сьогодні відробивши пів дня сказали, се , ми тебе звільнили ( я ще відпрацював в лонг вікенд , за звичайну зарплату. Бо вони цей день день офф переносять на різдво , ) так вот таке питання , чи повинні вони мені виплатити ще зарплату за цей лонг вікенд ?
-
Некоторые из крестов зациклены- например в конце линейки тёмного братства бесконечный квест на заказные убийства
-
Это будет конец основной сюжетной ветки. А так там вроде около 10к квестов разрабы запихнули.
-
Якщо на розумієте всього що там написано,є додатки на телефон які уміють переводити текст з камери)
-
Там можуть бути відповіді 😀
-
Почитайте контракт тоді)
-
А ви працювали в субботу чи понеділок? Якщо в субботу мають виплатити помножено на рейт 1,5. Не пам’ятаю щоб в альберті було дозволено переносити( Пле це не контракт, а employment standard на сайті альберти. Я постараюсь подивитися і відпишусь
-
Дякую
-
Може просто буде ведмедиків жерти
-
В TD пропонують кредитку secured credit, коли потрібно зробити депозит своїх коштів, й користуватись нею. Чи зараховується користування такою кредиткою в кредиту історію?
20 Jan 2023, 19:11
196567/375355
9 minutes ago