UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А ви працювали в субботу чи понеділок? Якщо в субботу мають виплатити помножено на рейт 1,5. Не пам’ятаю щоб в альберті було дозволено переносити( Пле це не контракт, а employment standard на сайті альберти. Я постараюсь подивитися і відпишусь
-
Дякую
-
Може просто буде ведмедиків жерти
-
В TD пропонують кредитку secured credit, коли потрібно зробити депозит своїх коштів, й користуватись нею. Чи зараховується користування такою кредиткою в кредиту історію?
-
Всім привіт, з першого грудня звільняеться велика кімната за адресою 6440 4St NW Ціна: 1000
-
З 1 грудня здається світла та тепла кімната в новому 3 bedroom приватному будинку. Є всі зручності, 2,5 bathroom, район Belvedere SE. Пральня та сушильна в будинку, велика вітальня з кухнею та є місце для авто. Прямий автобус до Downtown. Поруч популярні ТЦ та магазини (Costco, Walmart, Marshalls, Dolorama, McDonald’s, Tim Hortons, Starbucks). Порядні та доброзичливі сусіди. Дуже лояльна ціна: 575$/місяць + комунальні послуги. Депозит - 575$. Деталі в особисті повідомлення.
-
Вітаю)) Чи може хтось підказати яка вартість миття вікон у будинку? Можливо хтось володіє подібною інформацією. Завчасно дякую.
-
The average cost to hire a professional window cleaner is between $150 to $350. Most homeowners spend about $250 for a full house cleaning. Window prices can range from $10 to $15 per window or $4 to $8 per pane.
-
Чи можна у Калгарі купити такі карамельки? Якщо так, то підкажіть де саме. Дякую.
-
в вашем это в чьем ?
-
В нашому віці вживати вже не треба, достатньо присісти та різко встати )))
-
Можна посилання? Цей сервіс приймає короткі верифікаційні смс від банків Канади? В Фонго, як вони пишуть, як правило не приймаються такі смс
-
Так говорив мій кум, коли нам ледве за 30 перевалило
-
Потрібен гарний фотограф для сімейної фотосесії .
-
Всім привіт, продаю, все по 10 дол.
-
Техподдержка пишет принимают
-
Куплю криптовалюту USDT . Умови в приват.
-
Так, в European Market Deli and Produce 7133 11 St SE, Calgary, AB T2H 2S1
-
Та живий, дай Боже йому здоров'я
-
а чого говорив? вже нема кума?
20 Jan 2023, 19:11
196583/371955
12 minutes ago