UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
‼️‼️Друзі, усім привіт! ‼️‼️ Відкриваю новий збір для мого сина та хлопців гранатометників з батальйону "Буревій". Вони місяць виконують бойові завдання на Донецькому напрямку, а саме Серебрянський ліс та мають потребу в тепловізорі Без Вашої допомоги його не закрити, тому прошу Вас взяти участь, репости, лайки, донати! Кожні 10-20 грн дуже ціні для хлопців 🙏 🎯 Ціль: 90 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/7EExeKcDRf 💳Номер картки банки 5375411210983180 💳Номер картки Абанк 4323347352587510
-
Доброго дня! Підкажіть де купити якісні речі дитині-підлітку? Може якісь фірмові магазини з хорошими цінами
-
Можу сказати що в Києві +/-те ж саме і без війни на авто 15 хв а на маршрутці 1 год. Час пік і т.п не враховуємо🤷🏻♀️
-
Дякую)
-
Господа, дамы 28 числа в Калгари играет InFlames и ещё пара шведских злобных металлюг Хз, в правильный чат я это пишу или нет, но всем фанатам северного метала должно быть интересно Билеты тут
-
Терпіння вам і дякую за допомогу новоприбулим!🤝
-
Хтось готує до селпіпу?
-
Тільки в Києві в заторах півдня стоїш спочатку. Та і в Києві машина непотрібна більше, ніж потрібна.
-
Ну и цены на бенз конечно та еще песня
-
Он засраный, раздолбанный, грязный и некомфортный. Говорю, как избалованный Европой человек.
-
Это да
-
Было бы более чем странно, если бы не вырос:)
-
И уже сказали что в Украине бенз вырастет в цене с начала следующего года
-
Да? Тим паче
-
Всм? В Киеве бенз по 2$ за литр А в Калгари по 1.20
-
Ну в Україні зараз буде приблизно такі самі ціни, як на Калгаріщині
-
Тут пишм
-
І після роботи на будівництві був не найчистиішею людиною в світі, сам бачив)
-
максимально приємний заробіток для українців в Европі, рекрутинг персоналу, без скаму/дзвінків, деталі в описі профіля..
-
Ти не можеш на 100% бути впевненим. А може я, як Майкл Джексон?
20 Jan 2023, 19:11
196827/375059
2 minutes ago