UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день усім) підкажіть будь ласка якщо я прилечу по туристичній візі до 31 березня я зможу отримати ворк перміт?
-
По хелс карті ліки не безкоштовні. Бенефіти покривають деякі препарати, але не всі
-
ого у вас тут эйджизм ! О_о
-
Продам білет на puppy yoga сьогодні на 12.30 інстаграм: puppyyoga.calgary, це йога з цуценятами, в дівчини не виходить піти( купляв за 45 баксів, віддам за 30
-
Антибиотики
-
Это каких например?
-
Так тут це працює. Щодо сиропу може бути і без рецепта але тоді 💯 що страховка не покриє і будете платити. Бо бенефіти тільки для рецептурних препаратів
-
Вот блин
-
Только с рецептом?
-
Якщо вам рецепт дав лікар тоді має покрити, але перед тим як купляти уточнюйте у фармацевта
-
Так у меня есть бинифит карта тоже. Мне нужно сироп от кашля и ингалятор если можно было бы то супер
-
Кажите пожалуйста а мой муж может сходит в клинику и записать и меня к семейному врачу или только я должна записаться лично
-
Доброго дня чи може хтось підказати скільки ми з дружиною маємо бути в шлюбі щоб подаватися разом на PR?
-
Доброго дня и хороших выходных!Подскажите пожалуйста кто в курсе,где можно прикупить зимнюю куртку?Не дорого,не дёшево)но что был хороший выбор.Спасибо!
-
Залежить від клініки
-
Всі які виписуються тільки за рецептом, гормони, антибіотики, безліч інших препаратів
-
Виннерс любой
-
Продам матрац single сайз 70$ самовивіз Матрацу 3 місяці, брав новим
-
I have a one bedroom walkout basement rental that is completely furnished. It is $850 + 150 utility surcharge. Район Arbour Lake NW (не далеко від Crowfoot CTrain station). Для однієї людини з 1 грудня.
-
Привет всем. Продам Galaxy s21 Ultra 128gb. Покупался 2 года назад в Польше, состояние идеальное, все время в защитном стекле спереди и сзади. Носился в чехле. Батарея держит около полутора суток. Так же продаю часы Galaxy Watch 4 classic и наушники Galaxy buds 2 pro, им по одному году. За весь комплект 650 долларов. Можно и по отдельности. В комплекте зарядные провода. Calgary SW.
20 Jan 2023, 19:11
197213/371841
14 minutes ago