UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю спільното. Можливо комусь буде цікаво. Продам декілька деталей до Нісан Рог (в мене був 2008 року). Автомобіль продав, а деталі залишились (вони нові). Маю підшипник ступіци, накінечник рульової рейки лівий та правий, та тормозні колодки передні (ліві), праві замінював. З ціною напишіть в особисті повідомлення, домовимось.
-
Породам кошенят Бенгалів🐯залишилися дві дівчинки ...народилися 9.09.23 ...всі питання в лс ❤️
-
Продам Hyundai Santa Fe 2011 …автомат…8500$
-
CIBC
-
35$ за 40 гіг Приходьте😉 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Доброго дня, я печу тортики на замовленя. В наявності торт Напалеон, забрати можна сьогодні, район Riverbend SE. - Хрусткі коржі - Ніжний заварний крем - Тількі якісні продукти - Прикрашені фруктами Тортик вийшов 2 кг. Ціна ( 55$) Також до замовленя доступні (медовик, імбирне печиво) За деталями пишіть в особисті🫶🏻
-
Ребята, подскажите. Кто нибудь пользуется здесь своим аккаунтом в пс стор из другого региона? Я в Польше игры покупал и сейчас хотел привязать канадскую карту, но не даёт. Регион тоже не даёт поменять.
-
Продам жіноче водовідштовхувальне взуття. Розмір – 39. Довжина устілки – 25 см. Вартість – 25 САД. Забрати можна на Beltline.
-
Продам MacBook air 2015. 13 дюймів, 128/8гб. Купувався офіційно в україні, з нашою розкладкоб букв. Стан ноута - ідеал, ніяких царапин сколів або потертостей. Всього 380 циклів зарядки, батарею тримає добре, працює чудово. Використовувався дуже рідко, в основному для браузингу. Без коробки. 250cad.