UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто в telus працює на яких умовах зараз zflip 5 можно взяти?
-
🔥BLACK FRIDAY 🔥 ❗НІЯКОЇ ЧЕРГИ❗ 💥 КОРОТКЕ ОЧІКУВАННЯ💥 НАЙКРАЩІ МОЖЛИВІ ПРОПОЗИЦІЇ $34 - 30ГБ $40 - 40ГБ ☝️ $35 - 60ГБ (якщо маєте Shaw) Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Тут можно придти и поиграть, кстати Игры напрокат
-
за нього теж треба платити, тому може й краще 2 бакси переплатити за канадську підписку) я вже не памятаю яка різниці у ціні
-
NordVPN вирішує проблему :)
-
Honda CR-V 2007 236000 Km Резина 2021 року Двигун та трансмісія працюють ідеально Масло мінялося вчасно 50% до заміни Ціна 10.500 $
-
Я прилітаю зовсім одна. Якби можна було з чоловіком, то за готель точно б не писала. І я лечу з України
-
С 1 января будет доступна квартира 1 комната, на 14 авеню sw
-
Добрий день. В зв’язку з поверненням в Європу ми повернули частинку покупок в Ікею і нам видали ваучер на суму повернення товарів-це 203 долара. Можливо хтось планує їхати в Ікею? Продамо цей ваучер. Дякую!
-
Добрий день. В зв’язку з поверненням в Європу ми повернули частинку покупок в Ікею і нам видали ваучер на суму повернення товарів-це 203 долара. Можливо хтось планує їхати в Ікею? Продамо цей ваучер. Дякую!
-
А зачем мне тогда ваучер, если я возьму 200$ и пойду в икею куплю на них
-
А какой смысл тратить время на дорогу к вам? 🤔 Если у меня есть 200 долларов, то я просто поеду в икею. Смысл делать круги по Калгари?
-
200$
-
Ну 150
-
Дякую,але дивно продавати ваучер на 200$ за 100$. Думаю ти б не продав би сам так)
-
100$
-
Девочки, пусть ваш мужик с такой же любовью заплетает вам косу, как эта полицейская заплетает своей лошадке:)
-
хз мне в икее на карту возвращали
-
Всем привет. Я приехала в Калгари 3 дня назад . Подскажите пожалуйста, есть какие то чаты знакомств или может проводятся какие то встречи ?
-
Ну на память заберете, лол))
20 Jan 2023, 19:11
197684/371868
19 minutes ago