UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Низзя такое, законом запрещено🚫
-
Найти телефон сам по себе сложнее всего
-
Если найдёте.
-
И еще вопрос. Сейчас где-нибудь продают по контракту 14 pro max?
-
Це пропозиція? Чи так, інтерес?
-
++ 😅
-
Как вообще можно курить эту вонючку🙈
-
Теж так думаю, що вже по місцю зразу! Дякую
-
Наврядчи вам хтось дасть які гарантії,що вас не "кинуть". Я б винаймувала на 2-3 дні й шукала б вже на marketplac
-
есть в чате любители каннабиса?
-
Ghost armour попробуй
-
Ви вже це вчора тут писали🙈
-
Кто-нибудь знает где можно наклеить гидрогелевую плёнку в Калгари на айфон?
-
Доброго дня, Прилітаємо з друзями 14.01 до Калгарі і тут маю пару питань. Ми хочемо зарезервувати житло на місяць на аірбнб, але трохи мають великі ціни, питаємось писати до всіх щоб може якось трохи обійти систему і напряму домовитись, і не платити комісію, моє питання полягає в тому: 1) Чи може є ктось кто буде мати квартиру чи дім на оренду в цей час? Може ктось буде змінювати житло? 2) Може в когось хазяін чи знайомі будуть здавати від цього часу? 3) Якщо ми, наприклад, знімемо на 10 днів житло, чи реально буде знайти житло на рік мінімум за цей час чи краще взяти з запасом зразу на місяць? 4) Чи є сенс шукати житло на довгий строк відразу через наприклад маркетплейс чи інші сторінки, коли ми навіть ще не знаходимся в Канаді і тоді не маємо гарантій що нас не кинуть, якщо ми якись залог чи щось вже заплатимо? 5) Як ситуація виглядає з агенціями нерухомості, нічого не знайшов по цьому питанню, кто платить їм за послуги, кто знімає чи кто орендує? Нас дві пари плюс собака французький бульдог. Буду дуже вдячний за любу інформацію і допомогу, гарного дня чи ночі 🖤
-
Калінка
-
‼️Буду заказывать сигареты на понедельник, кому нужно отпишитесь в личку
-
Доброго дня! Хлопець 25 років та дівчина 20 років, шукають роботу в Калгарі. Шукаємо будь-яку роботу!
-
European Deli and Produce Market7133 11 St SE, Calgary, AB T2H 2S1
-
Europian market
-
Зараз скину вам у приват
20 Jan 2023, 19:11
19817/377367
13 minutes ago