UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Поділіться досвідом хто замовляв окуляри (проблеми із зором) , і яка доплата була?
-
Всем добрый день! подскажите пожалуйста, а есть ли тут магазины, где цветы в горшках продают, в Икее отдел видела, в супермаркетах тоже видела... но вот прям специалихированные, чтоб можно было и цветы и грунт и горшки в одном месте. Спасибо )))
-
А что они сделали? 😁
-
я, кстати, видела что убер в Калгари запустил сервис аренды машин. Сама не юзала, но вдруг вам поможет
-
Доброго дня! По цій рекомендації інформація не достовірна з приводу бенефітів. Були в клініці , перевірили зір, і заплатили круглу суму за окуляри. Перед тим як перевіряти, я запитувала чи працюють з бенефітами, сказали що так, але тільки перевірку зору і якусь частину від суми оправи(залежить від оправи). Так що перевіряйте двічі і тричі. У висновку , що у чоловіка доплата була, що в мене . І ми не обирали окуляри Versace і тп бренди
-
Вот вбила в гугле - вам выдаст список магазинов онлайн-офлайн и вы выберете себе по бюджету/локации. Кстати, про симпарику, вдруг вам это поможет. Вчера была у местного ветеринара и она рассказала что в этой провинции с момента наступления холодов (октябрь, например) и по апрель можно не давать весь комплект симпарики трио, а только от клещей давать. В этой провинции так холодно, что яйца глистов (пардон, как есть) не выживают, поэтому каждый месяц как в Киеве давать не нужно. А вот если переезжать в более влажные и теплые регионы, то тогда - да, есть необходимость каждый месяц давать трио. Просто здесь же еще и бездомных собак нет, с которыми ваш питомец может контактировать ежедневно, как в Украине) И можно давать симпарику трио раз в квартал, то есть 4 штуки на весь год должно хватить. Я просто тоже навезла с собой на год вперед симпарики трио и думала что будет боль тут покупать, но моего запаса нам на 2 года хватит теперь :) Надеюсь, помогла)
-
Нам запропонували «chipper or more expensive”, про варіант безкоштовно, взагалі мови не було.
-
Доброго дня всім! Під скажіть будь ласка, як можна записатися у наше консульство у Едмонтоні ? По онлайн запису слотів немає до кінця 2024 року і це дуже дивно…. Додзвонитися теж дуже важко. Цікавить нотаріальні послуги. Може хтось натикався на таку проблему і зміг її вирішити. Буду вдячна за відповідь ! 🙏
-
Інформація достовірна. Залежить від локації, ціни і вашого вибору. Перед тим як обирати, треба питати на яку суму можете обирати оправу та скло- скільки коштує мед екзамен. Розпитавши все і знаючи суму, можете обрати і розуміти чи треба доплачувати чи обрати інші опції.