UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А это кто они ?
-
Ви перевіряли і отримували окуляри по рекомендації яку я написала ? Чи загалом про те , що можна отримати по бенефітам? Я запитувала, на що сказали , що тільки огляд , а оправа не безкоштовна. В рекомендації написано «все безкоштовно» і ліміт 250 , але по факту не так все, тому і написала в групу.
-
✈️Запланований рейс з України. Потрібно: 🔋 Стіки для айкос/гло (heets/neо/fііt) 🩹 Сигарети (будь-якої марки) 🧪 Ельф бари (палочки, рідкі, кальян) 🌡️ Ліки (рецептні / не рецептні) 📱 Техніку (побутову, смартфони, ноутбуки, гаджети, периферію) 💋 Косметику, філери, ботокс Особисті повідомлення для замовлення 📝.
-
В спорте за вчера в 17.12
-
Немудрено, что у тебя девушки нет
-
Да пару дам из чата Нередко видел их срачи за права животных и вообще всех угнетённых
-
Перездається з 1 грудня 2 бедрум квартира на 3му поверсі за адресою 9700 Bonaventure Dr.SE. Місячна оплата 2150 + комунальні (лише електрика, за минулий місяць було 38$), pet friendly. Залог 1000 $ який повертається при закінченні терміну аренди. Пралка, сушарка на кожному поверсі 2,50, паркінг 80 в міс., а спортзал входить в аренду.
-
..Тарков, блеать
-
Они "играют" вообще во всё, что популярно у пацанов, так что норм А вот если бы он зельду какую-то проходил - тогда уже появились бы вопросы 😂
-
Или Arma 3
-
В основном в Dayz играю
-
Так я попробовал, 2 день играю
-
Ладно там дотан, вов, овервотч, валорант пойму ещё, там всякие няши-стримерши играют