UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я приймаю удар на себе Сьогодні накидали надгодин на роботі, але на дурній позиції, то можу почитати буває
-
Буду теперь красить ногти, что б скрыть синяки
-
Не, это когда записывают какие-то звуки на ультрачувствительный микрофон.
-
Red Wing лучше будут
-
Симба, девочки не любят, когда мальчики воняют. Запомни, и настораживайся и медленно пяться, если мадам тебе говорит другое
-
Добрий вечір, хотів спитати, що потрібно зробити перед тим, як покинути Канаду?(моб. зв'язок, банківська картка і тому подібне)
-
Эта шляпа в свое время очень надоела в тиктоке, пришлось банить всех кто это практиковал
-
Водонепроникні, теплі, високі, гомілки тримають
-
Здається квартира в бейсменті 3 bedrooms, 1 bad в районі Radisson Heights. Ціна за місяць $1500 + 50% комунальних. Депозит $1500. 9 хв пішки до станції С Тrain Franklin. 5 хв до реджістрі, банку та продуктових магазинів. Поруч три школи. Доступна з 1 грудня. У квартирі є два квін ліжка, диван, крісло, обідній стіл та весь необхідній посуд. Пишіть господарю Mr. Brandon: elerbyproperties@gmail.com
-
Dakota в Marks 210 ₴
-
Вітаю! Продаємо Кавоварка - 90 Фільм для води - 25 Сухожар для манікюру - 50 Витяжка для манікюру- 30 Лампа для манікюру- 70 на 50000 годин ( купувала в спеціалізованому магазині Канади за 220) Мангал - 25
-
Это просто база Даже на подсознанке работает Грязная обувь - это гейм овер
-
Вітаю! Продаємо: Стіл - 110 Офісне крісло - 1/2 - 50/100 Настільна лампа - 1/2 - 12/24 Корзина для білизни - 15 Поличка для білизни - 1 шт - 8
-
Так бы все ковбои вымерли
-
Та я не про вонь говорю, говорю что если нет искры в чувствах то в баню такое
-
Фен Rowenta CV6130F0 Взяла з собою з України, дома він працював від 220v шикарно , тут потужність нижча(через те що він розрахован не на 110-120v) . Можливо хто повертається, чи їде в Європу, і потрібен буде фен, пишіть у особисті, домовимось за ціну 🦩🌷
-
Спасибо вам огромное за помощь
-
Друзі поділіться будь ласка контактами міграційних консультантів… якщо іще вони надають знижки на першу консультацію для українців було б взагалі супер…. Thank you in advance 🙂
-
Доброго вечера! Кто брал машину в кредит без down payment Можно рекомендации фирм, с хорошим автопарком Или может есть хорошие перекупы
-
Одеваются как ковбои, работают на ферме, ездят на лошадях >реднеки
20 Jan 2023, 19:11
198975/371629
9 minutes ago