UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На жаль ,я не чула . У нас також потрібно платити штраф,коли раніше з квартири потрібно виїхати
-
Я не себе рівняю. Я порівнюючи рівень зарплат і сплатоспроможність
-
Єдине,що без мови тут складно,я себе не почуваю тут повноцінно і це мене дуже тривожить
-
Платити. Тут так всюди,але це брат мав розривати
-
Тут за мінімальну ви можете орендувати квартиру і ще трохи на їжу хватить,а в Україні за мінімалку зможете орендувати? Я вже не беру такі міста як Київ
-
Перепрошую. Це мінімальна зарплата. А яка мінімальна в Україні? Скільки отримають контролери , двірники? Я знаю,що вчителі отримують до 10000 гривень в залежності від категорії ,а тут біля 4000 дол чистими.
-
Здесь живет много людей, которые приехали 10-15-20 лет назад и для которых Канада стала домом. Т.е. даже приезжая навестить город, откуда выехал в Канаду, чувствуешь, что дом таки уже здесь, в Канаде. Просто на первые лет 5 надо постараться выключить в себе негативные эмоции и просто строить здесь свою жизнь как пазл. Быстро не получится, но со временем появятся результаты.
-
Бо вони дуже малi в багатьох сферах навiть в Украiнi бiльшi.Що таке зараз 3000 канадських долларiв ? Навiть огiрки збирать в Европi 3500 Евро. 5000-7000 американських це нормальна зарплата а 3000 канадських це що? Сходити 2 рази на хокей та 3 рази в ресторан.
-
Ось тому і хочу. Я дуже люблю таку архітектуру. Ще дуже мріяла побувати в Брюгге, але тепер моя мрія здійсниться нескоро,це точно