UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До речі, спробуйте не реагувати негативно на те що я пишу, а як просто думка зі сторони. А так то да, в мене проблеми, проблеми не в чаті, рожеві окуляри і т.д
-
Доброго дня, продаю деякі речі, все в дуже гарному, робочому стані. Можу віддати за адресами нижче 2304 Millward Road NE, Calgary AB 1711 4 Street SW, Calgary AB #210 11566 24 Street SE, Calgary AB Будь ласка звертайтесь, вишлю більше фотографій та відповім на всі ваші питання. Можлива знижка, якщо купуєте від 3-рьох речей.
-
Та ні, я просто раніше спостерігав що тут несеться до того як його закрили. І думав, чому в основному переписка між кількома людьми і майже немає повідомлень від дівчат. Зараз я мабуть розумію. Таке маргінальне спілкування відштовхує людей. Хоча мені ок так з друзями наприклад і не бачу тут проблеми.
-
Бдсм це один з напрямків, є люди котрим подобається Якщо тобі не подобається, то ніхто не змушує туди лізти
-
Ля, я написав яка сама пляшка, читайте уважніше чи шо
-
Подскажите кто то сталкивался с восстановлением work permit после утери документов? Как его можно восстановить и что для этого нужно?
-
Думаю да, погляди через meets или тот же фб
-
Бо і нічого не зміг знайти.
-
Это в закрепы нужно
-
Хтось до речі бачив кіно клуб тут чи філософський клуб?
-
Просто ділюсь спостереженнями тут же немає правил і чіткої філософії:)
-
Але цікавіше почути наприклад думку про вуса дівчат що тут є :)
-
То про що оце і до чого тоді?)
-
Мені наприклад було сьогодні тут дуже весело. Я прям сміявся.
-
Тому тут відбувається те, що відбувається
-
Вам сотрудник для этого не нужен. Идете на сайт страховой компании, которую вы выбрали ( берите несколько и смотрите какое вам выдаст покрытие $). Все онлайн, все формы.. Заполните, отправите -через пару дней придет подтверждение ✅ Возможно попросят сдать кровь и прислать им результаты онлайн ( это обычно зависит от возраста в основном и количества предыдущих /имеющихся в наличии болезней).
-
В будь якій аптеці-волмарт, сефвей, соор. Часто бувають на стенді біля фармацевта
-
А тільки перміт чи і всі інші доки? Я не стикалася, от знайшла. Але може вам копії вистачить? Є ж копія?
-
Если не сложно покажите как-то вид этого сыра с волмарта . Я уже всё обыскала 😬
-
А если ищется "маргинальная" барышня? Ну такая чтоб и на лице посидела, без шуток. Как с такими быть?
20 Jan 2023, 19:11
200190/372487
3 minutes ago