UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Умови були тут😉
-
Забанил и сплю
-
Привіт, переможці! 🎉 Вітаємо одразу 3 людей з перемогою у нашому конкурсі! Ваша підтримка означає надзвичайно багато для нас. Хоча ми розігрували лише 2 квитки на концерт, а репост зробили троє людей, ми вирішили винагородити кожного з вас за підтримку і подарувати по квитку на захопливий виступ Калуша Orchestra. Це наша велика подяка за вашу підтримку. На фотографії 3 людини, які зробили репост. Все честно та прозоро. Ще раз дякуємо! До зустрічі на концерті! 🎶 Написав в особисті кожному з переможців! 😊
-
Якщо нема телефону в розстрочку, то можна😉 Приходьте
-
Можете в додатку відключити
-
А потім в Парижі забирати багаж і знову здавати, при транзиті такого немає.
-
Стыковочный это с пересадкой, но багаж остаётся? В смысле загрузил в Варшаве, забрал в Калгари?
-
А шо стиковочних не буває рейсівз Варшави? Ми летіли з Софії з пересадкою через франкфурт. Це був єдиний квиток, багаж автоматично перевантажували. Мабуть і з Польші літають
-
сорі, просто підказую зручний варіант
-
Про цю компанію я знаю, але ми обговорювали WestJet.
-
Мы KLM летели через Амстер
-
Привет, народ, подскажите пожалуйста, кто-то имел опыт с стиркой лыжной куртки ?
-
я купляла на tickets.ua, перевозить Lufthansa
-
Ну так. До Франкфурту оператор Люфтганза, до Калгарі вже air Canada. Сайт зараз лежить не можу показати
-
Так, це називається транзит, а таких квитків з Westjet я не знаходив.
-
так, я так і летіла через Франкфурт
-
Вот это смущает
-
дві години до франкфурту, там три годинки в аеропорту і прямо в калгарі на крутому літачку 8-9 годин.
-
Та ось -вест джет сам підбирає рейс(сорі вийшло з Калгарі до Варшави, але не суть)
-
Так, краще користуватися спреєм або хоча б рідким засобом про спортивного одягу, воно захищає мембрану
20 Jan 2023, 19:11
200389/375198
11 minutes ago