UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
CDG це шарль деголь. З Варшави ЛОТ прилетає до Терм1 а от Вестджет вже з Терм2Ф. Ну на данний час, може шось змінеться до лютого хз але поки так
-
Який це маркет ? Дякую
-
Дві години, тим паче з собакою і реєстрацією багажу точно не вистачить
-
Скількі ви гадаєте треба?
-
Я не літала через CDG саме зі зміною терміналу. Але коли у мене там була пересадка, де я в одному і тому ж терміналі виходила, забирала багаж і реєструвалась заново та проходила контроль, то на все про все у мене пішло десь години 2-2,5, бо черги всюди. А у вас + собачка і + зміна терміналу. Тому думаю, ваші 4:30 як раз має бути достатньо.
-
Я давно сдавала теорию на права в Польше. Практику не сдала с первого раза и сейчас не знаю есть ли смысл сдавать в Польше? Или лучше ехать в Украину и получать заново украинские права? Смогу ли я поменять польские в канаде?
-
в мене саме головне скількі часу треба щоб вийти з літака та дістатися до стійки реєстрації, навіть якщо там черга це вже простіще бо ти вже там
-
Зазвичай такі речі треба прати з ніквакс або його аналогами
-
А в яку клініку звертатись до офтальмолога з проблемою тиску в очах?
-
Basha foods, на цінниках назва
-
Спят все
-
Треба в Гугл groin protection та буде багато пропозицій, та Амазон теж.
-
Це сарказм?)) гарна ціна оце
-
Після обіду банани вже були по 39 центів, бо з темними цяточками.
-
Так, це вимога для ЕЕ та тих, хто подається за межами Канади, щоб, приїхавши, люди могли себе забезпечити.
-
А раніше були українські?
-
Польські ні, вам треба буде заново здавати тести
-
Насправді там зміна терміналу не така і важка, головне дойти до цих поїздів та привезе вам до іншого терміналу за хв 5-10
-
Ищу миллионершу с ликероводочным заводом
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf ось я вище кидала чек лист, можете самі ознайомитись, що вам треба робити для подачі
20 Jan 2023, 19:11
200417/373021
about an hour ago