UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Прикольная, я играл периодически с друзьями
-
sea of thieves
-
Какую из?
-
Щас в Стиме скидка.
-
Кстати кто то играл игру про пиратов онлайн
-
Їх краще не купляти, а використовувати картки для оплати. Кеш - це ж вже років 10 як залишилось десь в минулому
-
Дякую друже за пораду але я хочу по прильоту задекларувати свої кошти а вже потім кидати їх на карту))) а ще є така штука як комісія. Може чув
-
А я напоминаю, что 1 декабря в Зоопарке открывается WildCanada, где появятся белые медведи)
-
Так. Можна. Профіль в ЕЕ і паралельно AOS. Кажуть іноді дива бувають і ее вистрілює раніше ніж номінація(ну раніше так було). Поки українців так швидко розглядають сенсу нема. Але дозволено
-
Доречі, у кого Virgin, гляньте у додатку, чи є якась програма лояльності з заміною тарифу на кращі умови. Було 45 за 10 гіг, змінив на 45 за 55 гіг.
-
Доброго дня, шукаю роботу помічником бухгалтера, англійська комунікативна,ознайомлена с программой QuickBooks.Можливо хтось знає де є така вакансія.Розгляну и всі інші вакансії. Дякую за увагу 😊
-
А чому не на $34 за 30 Гіг, як усі зараз міняють?
-
Ага, але курсова різниця буде вища за коміссію візи/мастера. Деякі карти мають бенефіт - екстра кешбек на операції в іноземній валюті, що буде пенекривати fx fees. І я вже не кажу, що можна декларувати електронні кошти, не обовʼязково везти кеш в чемодані і не треба його вивалювати на стійку офіцера на кордоні
-
Завтра після 3 працюєте?)
-
Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Всім привіт, є хто працює в TELUS чи Koodo, до кого можна прийти в магазин? Є пара питань
-
Дякую!
-
rbc
-
Яка адреса?
-
Так
20 Jan 2023, 19:11
200465/372647
less than a minute ago