UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, я хочу до вас підійти, не знаю де саме ви є!!
-
Если вы во всем видите заговор то у меня для вас плохие новости
-
Кто то юзает уже ps portal? Удобная штука
-
Нет денег и желания покупать консоль ради эксклюзива
-
Хлопці. У кого s23 перевірте примусово оновлення прошивки. Мені прилетіло сьогодні oneui6.0
-
А які існують бонуси по кредитках для українців? Я шось взагалі не чув такого
-
Отож. Я теж десь 1-3 юзав, поки не став подкасти слухати і місце в телефоні закінчилось, та apple music став тягнути з хмари
-
Могу пожить в туалете 15 мин без игр)
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. докладніше в лс
-
Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка де знайти місце щоб зробити фото на документи !?
-
Главное чтобы по возвращению в Канаду у вас с собой был ворк пермит
-
Угу, только не помню с какого числа открывается, по моему или уже, или в конце месяца. Мы были в прошлом году - прикольно очень. Само собой, надо вечером идти
-
Продам планшет Huawei MediaPad T3 10. Є вайфай, джсм модуль, підтримка мікросд. Зарядка в комплекті Стан відмінний. Ціна 50 баксів
-
в зоопарку лайт шоу?
-
Привіт. Був у когось досвід зйому житла через компанію Magnum York? Просять Security Deposit за апартаменти до підписання лізу. Квартиру ми не бачили навіть на фото (окрім плану апартів). Фото/відео показати не можуть через те, що там хтось живе. А ми ще не в Калгарі. Чи безпечно платити Security Deposit?
-
Добрый день Подскажите как можно написать заявление в полицию?
-
Гроші перераховуйте тільки після ознайомлення з документами та їх підписання. Ну і ще краще знайти когось, хто подивиться квартиру для вас
-
Лактаційні вкладиші 70шт 7$ або дві пачки дитячих вологих серветок
-
Зима не близько, вона вже тут! ❄️ У наявності жіноче зимове взуття Sorel 🥾 Дуже теплі та зручні. Така модель – 100 CAD. У наявності всі розміри 🖤
20 Jan 2023, 19:11
200607/372750
11 minutes ago