UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Маргиналы опять, ты смотри:)
-
Ось подруга купляє такий в Walmart і каже, що робила з них норм сирнички
-
www.instagram.com/reel/CzJr-WyMZ8v/?igshid=NTYzOWQzNmJjMA==
-
Это какой именно волмарт? Не во всех отделениях есть Я такой творог только в костко видел
-
Дякую за інформацію)
-
Хотя при это, к визе
-
У меня спрашивали ворк пермит по прилёту с Мексики. От офицера зависит конечно
-
Мне в Торонто по прилету, ничего не требовали. Только отметку поставили
-
Смотрят, очень даже смотрят и требуют предъявить.
-
Зачем. Никто не смотрит на это. Визу покажи и все
-
в усіх наче. Але у Костко десь $12 за два, а тут $7+ за один
-
Здравствуйте. Получили бумагу с объявлением о том,что такого то числа к нам прийдёт лэндлорд или менеджер,цель - общий осмотр (general inspection). Не подскажите, что это в принципе значит?
-
Продам 20$,нова розмір М
-
дякую!!
-
Привіт! Продаю дитячі куртки, для хлопчика 3-5років(син виріс). Все в ідеальному стані
-
Добрий, шукаю роботу так як попав під скорочення і звільнили. Є канадський досвід роботи 9 місяців. Працював на складі (пікінг, кастомер сервіс), будові, деревообробка, робота з станком, меблями, дверима, спілкування з клієнтами. Резюме розсилаю, і хожу на співбесіди на пряму, але поки нічого. Буду дуже вдячний за допомогу
-
Жилет на 3-4 рочки, 20$
-
куплю айфон хс в любом состоянии лишь бы работали все запчасти или большая часть . Внешний вид не имеет значение
-
Оливье будет?
-
У T&T та в Lucky маркетах є кури на холодець і свинні ратиці. Говʼяжі не помню чи є. Мені здається, що і в суперсторі свинні бувають. Хоча якщо курячих лапок взяти багато і шмат любого мʼяса, то він вам захолоне також. Ну а на рибний, то по акваріумах в маркетах дивіться і може seafood маркеті щось найдете
20 Jan 2023, 19:11
200784/371999
about an hour ago