UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите , какую графу выбрать при регистрации gst для убера
-
Якщо до Нового року виповнюється 5- з 1 вересня в нульовий клас на 3 години.
-
З 7 до 17- 540 без їжі зі всіма субсидіями.
-
Завтра відмічаємо, потім розповім.
-
Так, але там зібрані багато авіаліній і ви можете знайти зручний для вас рейс, подивитись які авіакомпанії та зайти на їх офіційний сайт та купити там вже) Ківі більше як інструмент для пошуку.
-
Вирушаю з України можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
-
Ні, про загальні програми. По новій думаю довше буде
-
Чому так думаєте?)
-
Не пригадаю)
-
так ви ще отримайте AOR для початку, в звичайних програмах його чекають місяцями, а тут це не виключення)
-
Це маєте на увазі?)
-
Ніде не бачила "few weeks")
-
Тоді чо вони пишуть few weeks?) Я зараз точно не згадаю на якій саме сторінці бачив, але точно бачив
-
Бо це по типу програми "спонсорування", але українці фінансово не зобов'язані, а така программа спонсорування дуже повільно працює, тому маю думки, що і ця программа буде повільною
-
Ви написали "фінансувати того родича" Так але я і є тим родичем Чи ви маєте на увазі, що якщо я подаюсь на ПР, то я маю фінансувати родича, за яким подаюсь?)
-
Я ж вище написала
-
Я маю на увазі по відношенню до мене, як до того родича, котрий подається. З моєї сторони яка різниця?
-
По звичайному возєданню ви маєте мати певний дохід (не маленький) и фінансувати цього родича
-
Фінансово не зобов'язані. Родичі можуть претендувати на всі ці виплати, як для всіх резидентів та пенсії після 10 років життя в Канаді
-
Мені взагалі цікаво чим же ж ця нова програма відрізняється від звичайних по возєданню?
20 Jan 2023, 19:11
201079/375343
14 minutes ago