UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З готелями зараз туговато. Взимку мало хто набирає. Лише влітку. Бо не має роботи. Я зараз в готелі і ми по 2-3 дні працюємо 4-5 годин. 🤷♀️ Я вже почала по ресторанах ходити.
-
Можливо хтось перепродаж два квитки на Калуш ?)
-
З 1 грудня здається кімната Район 111 146 Avenue Southeast, Поруч станція метро , автобусна зупинка . Ціна 900 $ плюс електроенергія Кімната з меблями . Підходить для однієї людини .
-
Всім привіт. Зніму кімнату для дівчини з 1 грудня в Калгарі.
-
З 1 грудня здається кімната Район 111 146 Avenue Southeast, Поруч станція метро , автобусна зупинка . Ціна 900 $ плюс електроенергія Кімната з меблями . Підходить для однієї людини .
-
А от на мийку посуди та помічники на кухні бачу є вакансії . Постійно щось появляється. Indeed перегляньте
-
Нам сказали когда прийдет, они нам вернут деньги, так как при подаче вы ж указываете начало посещения садика.
-
В смысле соболезнуешь?😳 иметь работу в Калгари это уже горе какое-то) ты знаешь сколько украинцев мечтают оказаться на месте Rostyslava) Иметь в лучшем городе мира работу это значит что жизнь удалась 😁
-
Всім привіт. Зніму кімнату для дівчини з 1 грудня.
-
только если есть права…. (
-
Ну с работой я всегда могу помочь…
-
В тему)
-
Як швидко переслати гроші в Україну за нормальним курсом 🇨🇦🇺🇦💳 1. Через Monobank вибрати опцію «ПОПОВНИТИ СВОЮ КАРТКУ» 2. Вибрати «З ІНШОЇ КАРТКИ » 3. Вводите номер і інформацію канадської картки 4. Отримуєте код на свій мобільний телефон і підтверджуєте транзакцію. 5. Комісія моно банка 1,8%. Це нормальна конвертація. 6. Гроші приходять миттєво! #яквислатигрошівукраїну
-
Ну без прав вообще жить смысла нет)
-
Продам Lenovo Yoga 710-15IKB i7-7500U 2.5GHz 16GB RAM 256GB SSD Nvidia 940MX 15.6 FHD Ціна 280 cad
-
Ого
-
Народ,перший раз зіштовхнулася із тупою русньою тут🤯тільки шо до нас в клініку прийшло це створіння і сказало якого хера я маю право працювати із людьми і моє місце в бомбосховищі. Добре що канадці не знають російської і не поняли наш 'діалог'
-
Якщо тебе це заспокоїть,то мені видали учбові і мені ще 9 місяців чекати до напівлюдини 😁
-
Пора бы Там легчайший теоретический тест
-
Тогда я ещё не на пол пути даже🥲
20 Jan 2023, 19:11
201224/376180
13 minutes ago