UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет,к нам украинцев пока не приходило,по крайней мере сколько я там работаю. Она обратила внимание на моё имя и сама ко мне обратилась на русском
-
Їх виловлювати незаконо 😭
-
Другое нужно кидать, бартером. Нет в вас романтики
-
Зіру купував у Bulk Barn
-
в смысле есть ли права😳 ты думаешь я без прав вожу машину 😁 английский на уровне БОГ
-
Перевозить живими неможна
-
Законно
-
Кидайте в куплю/продам, заберуть
-
В магазині нічого не роблять, розводять руками і все, бо в тебе вже є файдо і вони нічого не можуть...
-
когда можно взять в работу додж чарджер ?
-
Удивительно Я ещё за всё время ни одного не встретил
-
Курс Survival English для новоприбулих з України (Конгрес Українців Канади – Калгарі) Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 27.11 по 08.12. 2023 р. Survival English – БЕЗКОШТОВНА інтенсивна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1x_pL6pv_Akoc_c0tRWKYopyE1V4gcv3RAxZ99I4BrmI/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки.
-
Всё раки что поймаете руками придется умертвить 🤷
-
Напишите им на фэйсбук, что вам другой оператор предложил такой оффер и все становится возможным 😂
-
Ще як законно! Все вивчили на цю тему, а потім поїхали.
-
та полно их тут, каждый день вижу
-
В тебе вийшло вже?
-
Сначала они написали что только для новых, но когда я написала что кудо предложили мне такой оффер, написали что с 1 декабря будет новый тариф
-
Я с собой привез из Польши где-то около полкилограмма
-
Да))
20 Jan 2023, 19:11
201425/373485
about a minute ago