UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
так, тут: Servus Credit Union
-
Дякую)
-
Мне в TD давали 300 +50 картой амазон
-
Доброго дня, всім 👋 Я чув що в якомусь банку Калгарі, при відкриті рахунку, дають 250 долларів? Це правда?
-
А при сдаче какая разница? Я знаю что когда advanced то по ним в будущем и работать и страховка меньше.
-
Раньше можно было удаленно открыть счет в RBC, сейчас вроде как такой возможности нет. Может кто то знает другие банки в которым можно не находясь в Канаде открыть счёт?
-
А щє кращє,якшо адванс не потрібен, то здати на gdl можна в якомусь селі)) Там права взагалі майже for free
-
Я это понимаю спасибо)
-
Здавати на права і їздити нормально то не є одне і теж. При здачі роуд тесту прийдеться в голові держати всі оці патерни з книжки,ну і робити як там кажуть. Коли думаєш про трафік,то їздити "як книжка пише" тяжче. А вони там ганяти будуть...)
-
Хто хоче поїхати покататися на лижах/борді в цю суботу. Їдемо сюди: skinakiska.com З мене трансфер з Калгарі до гори і назад. Можу заїхати за вами. ~40$ за паливо ділимо порівно. Їдемо з ранку, повертаємось у вечорі десь у 17:30 будете вдома.. Попередньо є 3 місяця. Оренду можна взяти там. Ціни на сайті. Якщо цікаво - пишіть. PS: Якщо цікаво, але в цю суботу не можете. Напишіть, буду вам писати про поїздки в ЛС
-
Аа.. До этого привык, я ездил по украинским правам на КарШирингу)
-
Трафіку менше. Простіше їздити "задрочено"
-
Там инструктора не такие злые?)))
-
Доречі,є лайфхак як лекше здати на адванс. Здавайте не в Калгарі,а в містах по менше. Типу Медісон Хет,Летбрідж і тд.
-
Окей, спасибо)
-
Десь час І машину провіряють завжди,не важливо який грейд прав
-
Кто сдавал на 5 класс Advanced? Сколько приблизительно времени ездили?) И перед начало поездки проходил осмотр автомобиля?
-
И возможно у кого то есть ссылка на чат в телеге где обсуждают тему miles4migrants)спасибо )
-
Дякую, відповіла їм, але поки не дочекаюсь відповіді то трішки нервую😂 в прикріпленому файлі до повідомлення є квиток на 11.12. але написано, що якщо протягом трьох днів не підтверджу свою поїздку то він анулюється...
-
Подскажите,а Вы в Калгари летели с Парижа ? Смотрю что нету прямых рейсов )или это прям отдельный рейс с украинцами ?спасибо большое
20 Jan 2023, 19:11
20147/372110
12 minutes ago