UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кстати, если игрушки нужны - в Good Will Это все на 15 баксов
-
А хто шарить якщо їдеш з Канади чи є якісь зовсім мінімальні по ціні пакети, я зараз на телус у мене 80 долларів в міс пакет, думаю куди краще перейти щоб дешевше було
-
Продам
-
Відписала Вам, дуже дякую🙏🏻
-
Ворк перміт дадуть на 3 роки
-
Полароід: 90$
-
добрий день! можливо, хтось працює у сфері обслуговування і в них наймають або просто бачили оголошення! є досвід бариста/касира/waitress, full availability, резюме є територіально перебуваю NW, близько до метро а так, відкрита до всіх пропозицій (про всяк випадок, машини немає) дякую заздалегідь!
-
Непосредственно на сайте авиакомпании🤷
-
Доброго дня! Журналістка з Торонто (це не я, а моя знайома) шукає мамулю яка виїхала але її чоловік в ЗСУ, хоче висвітлити і показати проблематику проживання та можливо допомогти. Якщо комусь відгукується можу дати контакти журналістки.
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з: 📌математики 📌англійської мови 📌 української мови 📌 німецької мови 📌 програмування 📌підготовки до школи 🖇Дітки до 17 років 🖇Працюємо також і з дорослими☺️ Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Батьки можуть бути присутніми на уроці😉 Чекаю всіх в дірект 😍 @olga_admin_23
-
Можна поставити номер на холд Або перенести на іншого оператора дзвінки і смс тариф