UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@Andrushkich, а что у вас сейчас в Best Buy по тарифам?
-
Спасибо большое за информацию! Не нашел там себя, значит все хорошо)
-
Без проблем 👌❤️
-
У референсі ваш роботодавець має потім написати ці обов'язки
-
Я попросил справку с работы, там пишет просто Labourer
-
Ще саме головне, коли шукаєте свій нок, дивитесь не на назву, а на те, щоб у нок і у вас обов'язки співпадали
-
Доброго дня, може був хтось у Фрістоуні зранку, не підкажете, чи є в них якісь акції сьогодні? Бо на сторінці лише вчорашні)
-
Нет. Вы на контракте увязли на 2 года
-
а имея рассрочку на телефон в FIDO можно перейти\портаут сделать на такой тариф?
-
Доброго вечора,хто може допомогти з роботою плиточника, завчасно дякую.
-
Пишуть, зʼявився fido byod $29 20GB. Щось чули?
-
Іноді дають можливість перейти на інший тариф протягом контракту, якщо залишилось трохи або тариф вищий по ціні. Ну або як виплатите баланс, але це завжди невигідно
-
Такой творог бывает как минимум в 2-х Walmart: Marlborough и Somerset. Вы можете узнать с большой долей вероятности, есть ли в каком-то Walmart интересующий вас товар, в приложении, выбирая разные магазины.
-
Працюю, тому можу тільки десь о 6 прийди
-
Привіт, група! Маю педагогічно-психологічну освіту та багаторічний досвід. Буду вдячна за пропозиції в цій сфері. (Калгарі, англ. мін)
-
Краще скажи що є цікавого в тебе на чорну п'ятницю. Без контракту, просто телефони та планшети
-
Законно отпустить. Законно убить (можете скушать, можете мёртвых забрать домой или можете просто выбросить). Незаконно забирать живыми. Если conservation officers остановят на дороге и найдут в машине живых раков то выдадут штраф.
-
З мінімальною англійською хіба survival job: прибирання, миття посуду тощо
-
Wow mobile если не ошибаюсь не продает технику без операторов. Там только контракты вроде
-
Добрий день, можливо хтось їхав з України на потязі в Варшаву, чи дуже сильно перевіряли на границі? Дякую
20 Jan 2023, 19:11
201707/375596
5 minutes ago