UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я, фастфуд, пиво
-
Закрита вечірка
-
Насправді сабантуй буде, просто кількість учасників набагато менша
-
Це всередині самого аеропорту
-
Треба щоб ці двоє зустрілись в реалі. Зазвичай такі конфлікти при зустрічі зникають нанівець. Срачі можливі лише в переписках, коли люди не бачуть один одного
-
Деталі роботи Дата початку: якнайшвидше Статус: неповний робочий день Графік: вівторок – четвер Заробітна плата: 16,00 доларів США/год. Розташування: 22 Aerial Place NE, Calgary AB Важлива інформація: попередній досвід бариста вважається перевагою.
-
у кого є робоче резюме по розкладанню товару? Яких вже взяли на роботу!
-
Алкаші, на завтра сабантуй відбій, мені роботу поставили Соррі-ноу соррі
-
Я випадково побачила. Зараз скину адресу
-
Дякую
-
Аеропорт
-
Який саме старбакс? Яка адреса ?
-
Дякую
-
Дякую
-
Відаємо диван Безкоштовно Район SW
-
Доброго дня. Можливо хтось підкаже.. Подаюсь на visitor visa. Потрібна виписка по банківській карті. Чи обовязково на момент подачі виписки на карті мають бути кошти? Якшо так, то хоча б приблизно яка сума?
-
Compass Group Canada. Зайдіть на цей сайт. Зареєструйтеся. І вам буде приходити сповіщення про роботу. Або відразу шукайте на сайті і подавайте заявку.
-
Ясно
-
Куплю стол со стульями
-
Простора квартира в оренду в районі Саутленд, Калгарі! 📅 Доступно з січня: Окремі 2 спальні + простора вітальня! 🌆 Розташована на 4-му поверсі будинку Pinnacle в Саутленді 🚗 Парковка з обігрівом та накриттям доступна за додаткові 120 доларів 💲Оренда: 2200$ місяць 💰 Депозит: 1000 канадських доларів 🧺 Власна пральня з пральною машиною та сушаркою 💼 Вимоги до заявки: - Довідка про роботу або пропозиція роботи для новоприбулих АБО Підтвердження наявності принаймні 8000 канадських доларів на банківському рахунку 🛋️Квартира без меблів , меблі з фото продаються 🎉 Зручності будинку: простора спільна кімната та невеликий спортивний зал
20 Jan 2023, 19:11
201774/371909
11 minutes ago