UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Купувала 13 листопада напряму через додаток WestJet
-
Як давно придбали?
-
Так воскресенье же
-
Купувала West jet , через go to gate
-
Мені теж не показувало спочатку , але зараз прийшов час вильоту і пише. Таке
-
Ось цей ще скрін, де є оплата 30$
-
Покажіть як виглядає ваше бронювання цілком Я теж не бачу де там оплата за валізу на третьому скрині
-
Ви той скрин додалі? Шось не бачу про багаж і взагалі 30 дол. Там про такси аеропорту мова. Але в будь якому випадку -телефонувати на лінію підтримки скоріш за все і з’ясовувати
-
підтвердження прийшло - скріни якраз із цього листа
-
так, я купувала саме так, але розуміла що докупляю та оплачую цей багаж
-
Вам на пошту прийшов квіток? Той шо з кодом? В кабинеті теж є і теж така сттуація?
-
можливо хтось має вигляд листа підтвердження? я не знаю чи докупляти ще по валізі чи як? ось мій лист
-
У ІТшників їх нема)
-
Так, я знаю, але відгуки у них були хороші і дійсно дітям без запиту вклеювали візи. Але я особисто побоялась звертатися, чекали 4 місяці на запит 🥲
-
Можно по бенефитам делать зубы сразу в двух стоматологиях?
-
Якшо більше ніде немає про багаж, я б зв’язувалась та виясняла
-
ніякі спеціальні фірми не зроблять вклейку, вони чисто посередники-кур'єри. Це так, шо були обережними)
-
Вчора були в покинутому місті, Драмхєлєрі, Худус… Нажаль, вас з нами не було( запрошували)! Скептично відносилась до поїздки, але… в захваті від всього ! Чарівне покинуте місто, неймовірний музей( крім рідкісних експонатів, стільки інтерактивностей для дітей, фільмів, інформації, лавочок, якщо що… багато часів можно там провести), а Худус- як інша планета, розглядуєш і дивуєшся цій красі!!! Коротше, знайдіть на це час, дуже рекомендую!❤️
-
Може хто в курсі. В маркетмоллі був невеличкий магазин шкіряних виробів. Причому високої якості. Куртки барсетки обув. Вони нещодавно закрились і з'їхали. Може хто пам'ятає назву або підкаже аналогічні магазини
-
За Нетфликсом, едой, наряжанием елки, в основном
20 Jan 2023, 19:11
203087/371955
12 minutes ago