UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається підвальний поверх у Montgomery NW. 1 хвилина від автобусної зупинки, 5 хвилин від продуктового магазину та школи пішки, поруч університет і дитяча лікарня, 10 хвилин їзди до даунтауну. Спокійна локація біля річки та пари парків. - окремий вхід - своя стирала та сушка - невеличка кухня - одна спальня, одна вітальна кімната і одна ванна - килимове покриття - паркінг на вулиці - для однієї чи двох осіб - $1500/місяць, 40% комуналки, та $1000 депозит. Заїхати можна наприкінці тижня, обовʼязково стабільна робота чи збереження на банківському рахунку.
-
Вот устроилась я на работу, мне нужно понять, что я там действительно официально работаю. То есть можно ли сходить в какой-то реджистри, например, чтоб проверить мое трудоустройство? Я знаю, что фирму можно вроде как проверять через реджистри (что фирма в альберте, работает официально). Но можно ли как-то узнать, что лично меня трудоустроили официально?
-
Ви на пейролі? Податки хто платить? По них видно напиклад. Чесно кажучі я не розумію як це зробити. Через реджестрі точно ні. Мені здається деяка інформація може бути в кабинеті Сервис Канада. Але я не можу придумати причин роботодавцю вас обманювати щодо цього?
-
Це минулої пʼятниці було. Freshco на Marlborough
-
Вітаю. Хто купував тут Макбук, питання про українську розкладку. Можете поділитися будь ласка досвідом як встановити?
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 145 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Носова Галина Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 17,810€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 4323347361119453 PayPal: [email protected]