UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Braeside
-
Є непоганий магазин вживаного спортивного спорядження - Play it again.
-
А вот "Никто" сильно переоценен
-
Найбільш популярний "рейтинг" шкіл - від Fraser Institute. Але погоджуюсь з думкою вище - той рейтинг, то таке собі. Для прикладу, моя дитина, як виявилось за цим рейтингом, - ходить в одну з найгірших шкіл в місті😂 Але в мене до неї нуль претензій, вчителі і керівництво чудові, гарно обладнані класи. Навпаки, якщо оберете район з "крутою" школою, цілком вірогідно вона може бути переповнена і тоді може бути вас розподілять в іншу найближчу вільну школу.
-
Здравствуйте, а подскажите пожалуйста подача на PR происходит через ту же учётную запись на сайте с помощью которой на визу подавались или как-то иначе? Потеряла доступ к своей аппликации
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, де є хороший вибір вживаних лижних черевик в Калґарі? Можливо в когось є адрес або назва магазину?
-
4 це тільки садочок без варіантів. Підготовчий клас при школі - kindergarten з 5 ти років (5 має виповнитись на грудень того року коли дитина йде в цей кіндергарден)але і то це тільки 3 години на день. І доречі це не обов’язково, на цей рік також можна в садочку лишати. Повноцінна школа - 1 класс з 6 років
-
Мне для отслеживания понадобится моя старая учётная, где я отслеживала статус своей визы?