UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Надо будет взять наверное, много хорошего слышал
-
Залежить від лендлорда. Я своєму запропонував за більше місяців аванс дати. Також показував рух коштів на приват банку за останні півроку, щоб показати доходи попередні. Повністю залежить від умов лендлорда, але можна з ним домовлятися, вони зацікавлені вам здати, просто бояться вашої платоспроможності
-
прикольная вещь только если один живешь. на двоих там много не влезет приготовить
-
как фритюр только воздухом горячим жарит, без масла
-
Мультиварка??
-
Это типа аэрогриль по нашему?)
-
Курка в ейрфраєрі- це відкриття року для мене
-
Військових перевіряють і він має мати всі належні документи при перетині українського кордону. Його командування знає яким чином мають бути оформлені документи. Зверніть увагу на військовий квиток, старі зразки краще замінити, бо можуть не випустити з України.Всі інші кордони буде проходити як всі цивільні.
-
но я не скажу что была им довольна. курицу делает не быстрее чем на сковородке. а так прикольно для готовых замороженных продуктов типа картошки, крылышек итд.
-
Да) Italian center shop, недалеко от икеа который. Там продукты не только итальянские. Но без снг-шных.
-
Тоже соблазнительно
-
Привіт. Шукаю немолодого, бажано з бородою і трохи зайвою вагою, середньою англійською (не менше) чоловіка (не собі😅) НА РОЛЬ САНТИ для одного з торгівельних центрів. Пишіть в особисті.
-
Ну мы мясо и котлеты например тоже исключительно в духовке обычной делаем, не на сковороде