UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну для меня лично так точно) Я мясо вкусное могу тоннами есть и ежедневный рацион без него не представляю Строгая? Да. Но насчёт экстрима - вряд-ли. Есть же разные виды мяса и субпродуктов. Что-то легче усваивается, что-то труднее. И питательных веществ в достатке. Рыба так вообще довольно лёгкая пища
-
Так я на кето С карнивором и моим аппетитом обанкрочусь сразу же
-
Друзья! Я работаю агентом продаж для Telus/Koodo. Всем кому интересны текущие самые дешёвые предложения на Домашний интернет/Телевидение, системы безопасности, а так же мобильный интернет, пишите в ЛС! На данный момент есть планы на мобильный интернет 29$ - 30G Koodo!
-
З 15 грудня здається кімната (або простора living room, на вибір) у 1 bedroom apartment. 14 Avenue SW, Downtown, дуже затишне та спокійне місце. 5 хв до автобусної зупинки, 10-15 хв до C-train. Вартість 920$ + електроенергія (біля 25-30 $ з людини). Депозит - 500$. Квартира на третьому поверсі, є балкон з гарним виглядом. Контракт до липня 2024.
-
А яка різниця скільки гіг якщо тариф 35$ під розстрочку?😅 На 14й Принаймі я так робила клієнтам😉
-
ВАЖЛИВО! Інформація для всіх, хто звертався до лікарів в період очікування health card та оплатив візити(дорослі, дити - неважливо). Всі подібні випадки є в базі Alberta health, тому для повернення грошей Вам необхідно написати листа на пошту від вашого імені [email protected] Тема - (прізвище) help with health В самому листі описати ситуацію та прикріпити фото оплачених чеків, інших документів, отриманих від лікаря. Гроші повернуть як перевірять ваш випадок в базі.
-
Проблема в том что сахарный диабет и была почти кома Сахар был 1 из-за нервов
-
Привіт всім, є тут хтось хто працює в Кодоо, або знає когось хто там працює?
-
Добрий день. Прилітаю за 3 місяці в Калгарі. Працював 4 роки у PL з монолітами, бетонами (ліфти,сходові,стіни, перекриття, стовби, балки… ітд). Також працював бригадиром на обʼєктах, розуміюсь в кресленні. Є навик. Шукаю будь яку роботу в цьому напрямку.