UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там десь є мейл, може швидше буде, люди писали, що складно дозвонитись
-
Буду звонить им
-
У меня кроме заграна ничего не осталось уже
-
Щось з цього можна оформити, було б бажання. Ну якщо треба звичайно. Слухати про погану Дію я не хочу, тому звільніть від цього 😁
-
Расстраивает меня
-
Ось варіанти авторизації
-
🇨🇦 ♻️ 🇺🇦 Вітаю! Якщо вам потрібно конвертувати ваши канадські долари (CAD) та отримати у відповідь українські гривні (грн) - звертайтесь зробимо обмін при зустрічі у даунтауні. Обмін середній між купівлею та продажем, щоб обом було вигідно
-
Не кладіть $10 К однією сумою просто. Закиньте за 2-3 рази, тоді питань не буде.
-
Потрібна допомога при купівлі та оформленні машини. технічний огляд, оцінка можливих несправностей та повлежень, консультація при оформленні. чекаю в приват.
-
Если ты принесешь с собой пельмени - то можно подумать над таким предложением
-
..ОРГанолептически!
-
потому что оргию нужно организовывать
-
Для оргии надо, что то легкое. Креветки там, море продукты, салатик... вино. А от пельменей да со сметанкой только соревнование с котом начнеться на то, кто кого перележит на диване
-
Направлення до лора. Це вузький спеціаліст до нього можна попасти тільки після лікаря загальної практики
-
Пельмени это да, это вкусно. Но после них точно оргии не будет. Скорее это будет лежбище тюленей 😂😂😂😂
-
До субботы есть время набить руку
-
А без пельменей мне лень на какие-то оргии собираться Лучше с пожилыми ковбоями поезда буду ломать
-
они не вкусные
-
Та то не интересно. То обжорство называеться, а не оргия. А если всетаки хочеться по кишкоблудствовать то китайские буфеты или что то типа Пампы ресторана
-
Или шавуха и энергетик, разбавленный водкой
20 Jan 2023, 19:11
204328/371635
9 minutes ago