UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С 1 декабря будет свободная комната в таунхаусе. Аренда 1000 доларов. Залог 335 доларов. Все входит в стоимость, отопление, страховка, интернет, вода, электричество. Полностью меблированная, на кухне все есть. Гостинная общая. Отдельная ваннная и туалет сразу возле комнаты. Район North Haven Drive
-
З 1-го грудня звільняється двокімнатна квартира у Downtown. У квартирі повністю обладнані кухня та ванна, є пральна машина та сушильня. У домі доступні безкоштовний спортивний зал, розважальна зона з більярдом, лаундж зона з барбекю та інше. Оренда 2160$ + електроенергія та інтернет. Відео квартири можу вислати у приватні повідомлення.
-
The Calgary job fair opens doors to tons of opportunities. Get in front of hiring managers and college recruiters at the Calgary job fair. www.eventbrite.ca/e/calgary-career-fair-and-training-expo-canada-november-29-2023-tickets-359992405977?aff=ClientPost . . #jobseekers #training #careergoals #hiring #jobs #careerchange #skills #careers #future #networking #Calgary #development #jobhunt #opportunity #opportunities #jobopportunities #CareerFairCanada #YYC #YYCLiving #CalgaryJobs #YYCJobs #JobFair #Career #Recruitment #YYCNow #CalgaryBuzz #CareerDevelopment #CFC #JobHunting #JobSearch
-
Я в ноуті додала, спробувала різні команди щоб переключити, але нічого так і не спрацювало…
-
Пролистайте немножко выше. Я как раз писала про клинику, которая именно там и находится🙌
-
Доброго вечора,шукаю роботу на складі,ферма,super market
-
Доброго дня. Підкажіть, чи є в Калгарі зал дзюдо?
-
Ну в них є можливість оплачувати умовних 15 номерів. Якщо їх нема вільних на день вашого прибуття або з вами приїдуть родини з дітьми (я так зрозуміла ви один), то тоді не буде номера. Безкоштовне заселення не може бути гарантоване. Влітку мало людей їхало номери стояли пусті, томумнадавали всім хто просив. Як буде в січні ніхто поки не знає, але скоріш за все знов багато перед березнем