UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Так, я теж про це чула. Має бути і на телефон, і на компухтер. Вийде наступного року, здається
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, який банк обрати? Так щоб і дебетову картку дали з гарними умовами, та і може кредитку одразу. Дякую.
-
Я буду считать достижением, если я получу хотя бы по одному за каждую ветку
-
Всім доброго дня, Хто прилетів до Канади з сумою більше або 10000$, як проходив процес заповнення декларації в аеропорту, які документи потрібні щоб підтвердити що гроші просто були накопиченнями? Також, якщо з Европи будуть висилати гроші як підтримку на утримання від родичів, чи треба щось додатково робити в банку, підтверджувати гроші і т.п. ? Підскажіть будь-ласка, дякую!
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, сім картку якого оператора краще обрати по прильоту, у аеропорті? Щоб інтернету побільше було...
-
Доброго дня. Шукаю квартиру, 1 бедрум, з 27 грудня. 1 чоловік, 32 роки, без шкідливих звичок. Можливо є у когось варіанти? Дякую.
-
Вітаю, в грудні звільняється 1 bed 1 bath квартира в чудовому Pet Friendly апартмент будинку The Arch on Ninth на Beltline (1115 9 ST SW). Квартира на 4 поверсі, дуже світла, простора, має багато місця для зберігання та великий балкон де можна відпочивати влітку та поставити гриль. Пралка та сушка в квартирі. На кухні є все необхідне. Чудова звукоізоляція, опалення батареями , вода та опалення входить в вартість оренди. Pet fee 350$ за рік, підземний опалюваний паркінг 150$/міс. Ідеальне розташування - тихий центр, все в пішій доступності: автобуси, C-train 10 хв, поруч школи, дитячі майданчики, парки, скоро буде ковзанка прямо біля будинку, супермаркети, кафе, Canadian Tire, 5 хв до всієї тусовки на 17й. Можна заїхати в будь який день після 6 грудня, ціна 1860$ міс. Оплату з нас брали як з новоприбулих за 4 міс вперед, але якщо є робота і paystubs то будуть інші умови. щодо контракту та показів Всі питання напряму в офіс управляючої компанії +14032458600 або на пошту [email protected]
-
5 місяців чекала 16річній доньці Вже проводили в фейсбук опитування, то 4-6 місяців
-
То ви мабуть чатом помилились бо Канада не надає притулок))) ну або картонбокс з під ТВ та можна спробувати в даунтаун в любе місто))) але чув там конкуренція велика))) Але є і умови якщо пошукати: - мати мін 5000 уе - мати гарну англ мову мін рівня В2 - супер якщо вже маєтє офер абе шось з цього. це я вам кажу як людина яка провела дуже ретельний аналіз)))