UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Може тут є, хто може домогти перевезти диван у суботу. Ми загрузимо, але потрібен трак, щоб його перевезти 🚨
-
Доброго дня! Підкажіть, якщо треба зробити операция по усуненню пахової грижі. Куда звертатись та покриває операцію мед. страховка та беніфіти?
-
Зрозуміло
-
@pers0nazh
-
Якщо у вас будуть регулярні перекази грошей, це може виглядати як дохід для податкової, тому треба мати докази, що це не дохід. Можливо зробити лист не на всі платежі, але вказати, що перекази будуть по таких датах
-
Готівку будете доказувати як можете. Це ваша відповідальність знайти якомога більше доказів, що маєте збереження. Родичі не повинні доказувати звідки в них гроші, але підтвердити, що подарували вам
-
Зрозуміло, дуже цікаво просто дивився відео що людина до банку приходила і казала що збереження чи зарплатня і питань не мала, але це банки. Податкова певне захоче щось тай дізнатися. Дякую!!! Як розумію що на кожну передачу грошей на рахунок треба буде мати такий лист що це був подарунок, правильно розумію?
-
Из за которых я был в ро
-
Только в ЛС
-
Я могу написать какие недоступны
-
Дуже вам дякую за інформацію і поради, обовʼязково зароблю що зможу відносно виписок і листа, ще раз щиро дякую!
-
Були раніше перекази в Європі з титулом “Financial help for son”, не знаю чи таке підійде?
-
всім привіт , маю питання відносно abstract, хтось робив ? довго треба чекати ? дякую
-
Привіт Підкажіть будь ласка, чи є якісь вакансії по віддаленій праці в IT? Чи можливо находитись в Калгарі, а працювати наприклад в Торонто, може хто знає?)
-
Nissan Rogue 2012. Другий власник.148.000 км. Двигун та коробка працюють ідеально.Комплект зимової резини на металевих дисках.Ціна 11.500$
-
Распродажа кухонных принадлежностей, всё за 30$. Район Bankview, забрать сегодня днём до 5:30 вечера.
-
Спечу, зготую смакоту! Звертайтесь!
-
Злодеи*
-
Можливо, Але для pr не підійде
-
Fido. 40Gb -- 40$. Українець Денис допоможе (він працює від Fido прямо в аеропорту)
20 Jan 2023, 19:11
205716/375136
19 minutes ago