UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаємо орендарів на квартиру, з якої з'їжджаємо. 1-bedroom, договір з 1 січня. Можна буде заїхати раніше, додадково оплативши ті дні. Ціна 1550, опалення та вода включені. Дуже тепла та світла. Три зупинки громадського транспорту в 1- 2 хвилинах. 13 хв. Пішки до Canadian superstore та центальної бібліотеки. Вимоги: дохід від 4000$. Депозит 500$. Пишіть в приват.
-
Не, это конкретные люди, которых я не могу назвать, ибо переход на личности не одобряется
-
Это те, которые постоянно пишут про $ e K $ ?
-
Гайз, невже ніхто не продовжував паспорт дітям? Будь ласка, підкажіть відповідь на ці запитання. Дуже дякую.
-
А чо в приват то? Всем нужно знать эти слова
-
Доброго дня 🏞️ Продаю дві сумочки від JW PEI: чорну та вишневу. 90 cad кожна. Чорна ношена 3-4 рази лише. Жодних подряпин. Вишнева — досі нова, бо жодного разу так і не ношена. (Просто лежать, не ношу, бо купила тоді ще інші і постійно з тими іншими.А ці дві просто лежать, тому вирішила продати.) Прикріпила тут скріншот зі свого кабінету на офіц сайті, по яких цінах я тоді їх брала. Ще прикріпила фото, по яких цінах вони є зараз на офіц сайті. Зараз на офіц сайті вони теж зі знижками, але я платила більше, тому продаю по 90 cad за одну (і трішки дешевше від поточної ціни на сайті). Якщо комусь актуально, пишіть мені за детальнішою інформацією та фото-відео сумочок вживу.
-
Продаю , не користувались зовсім , новий запакований , 30 дол
-
Да там вроде какие-то по 100+ баксов, нахрен мне такое не надо:)
-
Да Коллективный слив устроить 🧐
-
Нечего. Надо ливать🤷
-
Ищу tv bench
-
А что ещё тут делать?
-
Зачем?
-
А может заигрываю