UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
за ТД мне говорили многие что окей, но сам не юзал. Два года пользуюсь Скошиа, могу его рекомендовать.
-
ТД имхо вообще треш
-
В посвідчення явно не 7 класу?
-
Так з топ 5 будь-який модна обирати. Умови +- у всіх однакові. Основний аккаунт в мене в ВМО, а ще RBC тримаю, вґбо в них наче непогані потім відсотки будуть по mortgage
-
Советовать или нет тут уж я сам разберусь. Нормальный банк
-
Возможно. Но не советуйте потому что все там сначала заводят. Это не лучший банк
-
Летал ли кто-то авиакомпанией Egyptair?
-
10:39
-
2012 Honda Pilot EXL AWD Один владелец 177,477 км $ CAD 18,150 Позвоните или напишите, чтобы записаться на просмотр. Телефон (587)586-8698
-
Хорошее утро в 10:30
-
Gotrax Gmax ultra Гарний самокат щоб їздити на роботу Мотор 350ват Самокат в ідеальному стані Пробіг 1100км. Максимальна швидкість 32км/год Запас ходу 50км Новий коштує - 1000$ Зарядка в комлекті Причина продажі - переїзд Цiна 399$
-
2014 Honda Accord Crosstour EXL Navi AWD Без ДТП 189 834 км $ CAD 16,150 Позвоните или напишите, чтобы записаться на просмотр. Телефон (587)586-8698
-
утро
-
Вы ещё так наивны. Но это пройдет, со временем. А пока вот, послушайте: youtu.be/s4C1xiyGaGs?feature=shared
-
Допоможіть буд ласка зіштовхнулися з проблемою На букінгу під час бронювання квитків можна вибрати місця але в кінцевому результаті пише що місця обрано лише з Франкфурта в Торонто а з Варшави до Торонто та з Торонто до Калгарі пише місця не вибрані
-
Только 5 премиум
-
Його більше місцеві консерватори та зануди юзають
-
Ти робиш мені боляче
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи потрібно при відкритті карти відразу класти на рахунок кошти і чи є якісь рекомендації щодо до того, яку суму краще тримати на рахунку?
-
Привет Сейчас говорю с CRA. Сказали, что могу использовать деньги не только на mortgage and closing costs. Главное чтобы это было связано с покупкой первого дома
20 Jan 2023, 19:11
206655/375813
4 minutes ago