UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
First time home buyer incentive?
-
Чи потрібно попередньо міняти $us на $ca в обміннику чи це можна зробити безпосередньо в банку CIBC?
-
Продаю комплект колес 205/60/16 всесезон, остаток протектора 9-10мм, прошу 250$
-
всім привіт,шукаю когос на підселення з 15 грудня в 2 bedroom basement,205 heritage dr se Контракт буде новий підписуватись,ціна буде приблизно 1800 на двох з усіма оплатами + депозит 500
-
Всім привіт. Є вільна кімната в районі SOUTHWEST. 650 долларів, є все необхідне навіть якщо потрібно тарілки, ложки, кружки. На даний момент проживає власниця і дівчина з Японії.
-
Всім привіт Хто знає як пройти освітнє акредитивне оцінювання диплома в Канаді ,Альберта ? Інформацію в Гуглі знайти не можу
-
Есть вопрос ко всем) iPhone 7/8 или выше никто не продает? Нужен IOS от 11 версии и выше. Можно косметически ужасный) Цена не как у паровоза))
-
Добрый день! Нужна помощь имиграционного консультанта ( заявка на новый ворк пермит) поделитесь пожалуйста контактом! Благодарю!
-
Зрозуміла Дуже дякую
-
Я робила через World Education Services
-
Обираєте будь яку з цих організацій
-
Хтось може знає в які готелі зараз потрібні люди
-
Так без автомобіля не візьмуть . Я бачу що багато різних вакансій без наявності авто та прав не беруть
-
Прости(
-
Можливо. Але сайт індід говорить інше. Можна ж з кимось в бригаді працювати . З тим в кого є авто. Але все одно на сайті вимагають наявность авто. Навіть якщо ти помічник в бригаді 🤷♀️
-
На уборку снега вполне берут без собственной машины
-
Ясно спасибо. Мне перевозчик говорит всего месяц карантин после вакцины
-
Є 11 на 64 гіга, розбите скло задньої панелі, але екран в ідеалі, 80 баксів віддам)
-
Индид в данном случае не панацея. Ну и он очень часто не ревелантен
-
Якщо Ви про Калгарі, то вона сюди не літає.
20 Jan 2023, 19:11
206687/375936
about a minute ago